Σελίδες

17 Μαΐ 2011

Δέκα χρόνια δικασμένος, ανεργία ανομία και της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες...



Να που η ανεργια δεν χτυπά μόνο τους φτωχούς πλην τίμιους κακομοιρηδες παλιοτελευταίους άξεστους προλετάριους, χτυπά τους πάντες, ακόμα και τους αστούς. 
Ορίστε λοιπόν που ο Στρος Καν, όχι μόνο έμεινε χωρίς δουλειά, αλλά λιώνει το κορμάκι του στον γιεντι κουλέ, για ενα έγκλημα παθους και ηδονής.
Δύσκολα τα πράγματα για τον Στρος, ειδικά αμα μπεί φυλακή, διότι και τα χρόνια τον έχουν πάρει, και σαν φυλακόβιο ποιος θα τον προσλάβει στην επιχειρηση του; 
Βέβαια οκ, το παραδέχομαι, έχει καλό βιογραφικό, χρεωκοπίες, δανεισμούς, πανωτόκια, κατωτόκια κλπ, όμως εκεί στο ΔΝΤ, είναι αυστηροί, δεν θέλουν άτομα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, όχι απλούς εγκληματιες της σειράς που τιμωρούνται, μόνο mass murderers που τη σκαπουλάρουν.

Αδύναμο παιδί ο Στρός, όπως φάνηκε, υπέπεσε όχι μόνο εις το βιβλικό αμάρτημα της μοιχείας, αλλά και του βιασμού (ο οποίος δεν ήταν αρχικά στις 10 εντολες V.1.00 που παρέλαβε ο Μωυσής, αλλά μπήκε αργότερα με το patch 1.01 και ανέβηκε στο steam).  
Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι τώρα θα του γυρίσουν ολα τούμπα
(εμ..όπως έ(Στρος)ες θα κοιμηθείς), διότι ούτε ΟΑΕΔ δεν θα πάρει, μιας και κανόνισε να γίνουν περικοπές στα επιδόματα, όσο και αν του αντιστάθηκε ο λαικός ηγέτης της χώρας μας ΓΑΠ.
Τώρα, όπως λέει και το τραγούδι, οι γκόμενες τον φτύνουνε οι φίλοι τον αφήνουν… άδικε ντουνιά που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις, μέχρι και η Μέρκελ του κατέβασε μούτρα.
Εμείς απο την μεριά μας, ευχόμαστε στον Στρος, καλός πολίτης, καλή λευτεριά, και στον αγύριστο…
…αντε να παίρνουν και άλλοι το δρόμο του, μαζικά.
Φήμες που τον θέλουν να εμφανίζεται σε αντιιμπεριαλιστική πορεία του ΠΑΜΕ σχετική με την αύξηση της ανεργίας δεν ευσταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου