Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Παρκόμετρα για ιερόδουλες από τη Siemens!


Παρκινγκ... Ελεύθερο!


Πόλεμο στη φοροδιαφυγή των ιερόδουλων κήρυξε ο δήμος της Βόννης.
Εγκαθιστά ειδικά παρκόμετρα που θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα κορίτσια.
Οι πόρνες που εργάζονται στους δρόμους της Βόννης για να μπορούν να εξασκούν το επάγγελμα τους πρέπει να πληρώνουν σε ειδικά τροποποιημένα παρκόμετρα 6 ευρώ την νύχτα!

Οι αρχές έκριναν απαραίτητο το μέτρο καθώς οι νεαρές κοπέλες φοροδιαφεύγουν και δεν είναι ευθυγραμμισμένες με όσες συνάδελφους τους εργάζονται σε οίκους ανοχής.

3η Σεπτεμβρίου, τρίτος δρόμος, 3 πουλάκια κάθονταν...


Αναδημοσίευση απο : Ράδιο Collectiva

Αύριο 3 του Σεπτέμβρη και τι θα ακούσουν πάλι τα αυτιά μας και θα δουν τα μάτια μας....
"Σήμερα γιορτάζει όλη γη", θα παίζει η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και θα παιανίζει ο ήλιος ο πράσινος ο τροπαιοφόρος.
Χιλιάδες "αγανακτισμένοι" θα κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος και όλες τις πλατείες και θα μοιράζουν αφειδώς φάσκελα απ΄εδώ και απ΄ εκεί βρίζοντας και τους 300.
Τι δικαίωση για το σύστημα που το ΠΑΣΟΚ ως γνήσιος νονός τόσα χρόνια καλλιεργεί μαζί με την σοσιαλδημοκρατία σε ολόκληρη την καπιταλιστικοποιημένη υφήλιο.
Φυσικά οι Κλίντον, οι Παπανδρέου, οι διάφοροι Γκονζάλες, οι Μιτεράν και Ντα λέμα , Μπλερ κλπ, στρογγυλοκάθισαν για να μας επιβάλουν τον καπιταλιστικό σοσιαλισμό, με όρους Σαιν Σιμόν, Φουριέ, Όουεν αλλά όχι ουτοπικά.

Δημόσια, Δωρεάν, Ενιαία και Ποιοτική Ανώτατη Εκπαίδευση.Τα Πανεπιστήμια σε όλον τον καπιταλιστικό κόσμο είναι πολύ σπουδαία υπόθεση για να αφεθεί εκτός της κηδεμονίας, καθοδήγησης και ελέγχου των μηχανισμών και οργάνων που κυριαρχούν σε αυτό το σύστημα.
Επομένως η όποια συζήτηση για την αναγκαιότητα αλλαγών, μεταρρυθμίσεων, προσαρμογών κλπ. της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης, δεν μπορεί να είναι ουσιαστική αν απομονωθεί από το κύριο αυτό ζήτημα, δηλαδή την ενσωμάτωσή της στην πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των στόχων του καπιταλιστικού συστήματος στην Ελλάδα.
Το αξιοπερίεργο είναι να διαβάζεις απόψεις - αναλύσεις - προτάσεις Πανεπιστημιακών παραγόντων, αλλά και άλλων «δημοσιολόγων» που τους ξεφεύγει η βασική αρχή, ότι η όποια ανάλυση ενός «συστήματος» και οι σχετικές προτάσεις δεν μπορούν παρά μόνο να βασίζονται στα πλαίσια λειτουργίας του γενικότερου πλαισίου που κυριαρχεί από πολιτική - οικονομική - κοινωνική άποψη.