Σελίδες

26 Μαΐ 2019

Η μόνη κερδισμένη για το λαό ψήφος, η ψήφος στο ΚΚΕ

Το χιλιομπαλωμένο «επιχείρημα» της χαμένης ψήφου επιστρατεύουν ξανά πάνω από την κάλπη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για να ενισχύσουν την πόλωση και τα ψευτοδιλήμματα στο λαό. Τα κόμματα αυτά, που μαζί με το ΠΑΣΟΚ, με τα ίδια ακριβώς ψεύτικα διλήμματα και τους εκβιασμούς έφεραν το λαό ως εδώ, ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, αυτοί που ορκίζονται όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ότι οι αντιλαϊκές δεσμεύσεις στο διηνεκές ισχύουν στο ακέραιο και τσακώνονται για το ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, λένε με θράσος στο λαό ότι κάθε ψήφος που δεν πάει σε εκείνους, είναι χαμένη ψήφος!
Ο λαός πρέπει να τους απαντήσει την Κυριακή, με τη μόνη κερδισμένη ψήφο, που είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ:
  • Δεν θα αθροιστεί σε κανένα άλλο κόμμα, δεν θα γίνει «τσόντα» σε κανένα αντιλαϊκό σενάριο, δεν θα κατατεθεί στο «ταμείο» του κεφαλαίου και των σχεδίων του. Θα αθροιστεί στη δύναμη του λαού, θα ενισχύσει τη λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις επόμενες εθνικές εκλογές, που η πολιτική της θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, είτε σχηματιστεί με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είτε τη ΝΔ.
  • Είναι ψήφος που ο λαός θα τη βρει δίπλα του και όχι απέναντι, στήριγμα στους αγώνες του από την επόμενη μέρα για να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, στην πάλη για την ανάκτηση όλων των απωλειών των προηγούμενων χρόνων, για να περάσει στην αντεπίθεση για τις σύγχρονες ανάγκες του, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο, τις κυβερνήσεις του και την ΕΕ.