Σελίδες

3 Μαΐ 2019

Οι “συνεργασίες” στα νέα Δημοτικά Συμβούλια και το ΚΚΕ – Μια νέα εκδοχή της “χαμένης ψήφου”

Η νέα βρώμικη εκδοχή της χαμένης ψήφου λέει: “αφού οι κομμουνιστές δε συνεργάζονται με κανέναν στους Δήμους, γιατί να τους ψηφίσουμε;” Ας διαβάσουν το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης και ας πουν στον κόσμο από τώρα ποια πρότασή δε θα ψηφίσουν, για να πάρουμε ακόμα περισσότερες ψήφους και έδρες.

Και μόνο που κάθε φορά παραμονές εκλογών, οι διάφοροι καλοθελητές του καθεστώτος, κυκλοφορούν έναν καινούριο, ψίθυρο – «τρολιά μιας χρήσης» για το ΚΚΕ, που σβήνει και ξεχνιέται μετά τις εκλογές, είναι απόδειξη ότι πρόκειται για προεκλογικά επιχειρήματα που κατασκευάζονται μέσα στα χρυσοπληρωμένα επικοινωνιακά εργαστήρια του συστήματος.

“Η σήψη στη ΓΣΕΕ δεν ήρθε από το πουθενά” – Το ΠΑΜΕ απαντά για την “κρίση” στη ΓΣΕΕ

Την ώρα που οι εκπρόσωποι της συνδικαλιστικής μαφίας εξαπέλυσαν πυρ ομαδόν κατά του ΠΑΜΕ σε ερωτηματολόγιο της Huffington Post για τα τεκταινόμενα στη ΓΣΕΕ, η Χρύσα Ταβουλάρη εκ μέρους του ΠΑΜΕ έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

 Τα γεγονότα στη ΓΣΕΕ τους τελευταίους μήνες, με τη ματαίωση της απόπειρας της συνδικαλιστικής μαφίας να πραγματοποιήσει συνέδριο δοτών της εργοδοσίας και νόθων, είχαν μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα σειρά αστικών ΜΜΕ να ασχοληθούν με το τι γίνεται στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο της χώρας. Σε αυτά τα πλαίσια, η HuffPost απηύθυνε ένα ερωτηματολόγιο τριών σημείων σε εκπροσώπους των τεσσάρων παρατάξεων με τους περισσότερους εκπροσώπους στη διοίκηση της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ, ΠΑΜΕ, ΔΑΚΕ και Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση, παράταξη που πρόσκειται στο Σύριζα).