Σελίδες

10 Ιουν 2013

Έχουν άγχος οι φασίστες...


Τσιράκια του καπιταλισμού που τα γέννησε και τα θρέφει, ως μακρύ χέρι του συστήματος ενάντια στους εργάτες και το λαό, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ξερνούν πάλι τη χολή τους, την μαγειρεμένη στα χαλκεία μυστικών υπηρεσιών τύπου CIA, ενάντια στο πρώτο σοσιαλιστικό κράτος στον κόσμο, στο ΚΚΕ, στους λαϊκούς αγωνιστές και την πρωτοπορία τους.

ΝΔ: Η «θεωρία των άκρων» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Τον χορό της αντιδραστικής «θεωρίας των δυο άκρων» σέρνουν στη ΝΔ, με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μιλώντας χτες στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, φρόντισε να την επαναφέρει. Η αντιδραστική αυτή θεωρία είναι πολύ …αγαπητή στον πρωθυπουργό και άλλα στελέχη της ΝΔ, που δε χάνουν ευκαιρία να την αναμασούν προκειμένου να χτυπήσουν -πότε άμεσα πότε έμμεσα- το εργατικό και λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του, τους κομμουνιστές. Γιατί ακόμα και όταν προσαρμόζουν την αντιδραστική «θεωρία των άκρων», το βλέμμα το έχουν στραμμένο εκεί που πραγματικά φοβάται το σύστημα, δηλαδή στο εργατικό και λαϊκό κίνημα και στο ΚΚΕ.

Ν. Σοφιανός: Αποπροσανατολιστική η συζήτηση περί λάθους, τα μνημόνια πέτυχαν το στόχο τους (VIDEO)




«Η συζήτηση περί λάθους των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που μπήκαν ενδιάμεσα είναι αποπροσανατολιστική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕτου ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», το πρωί της Δευτέρας.