Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τη νέα απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισης της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη νέα απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισης της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ., αναφέρει: 
«Η προκλητική επιμονή των δικαστηρίων στην άδικη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ. χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο, μετά και τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, που απορρίπτει για δεύτερη φορά τις αιτήσεις αναστολής τους, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Η αντιδραστική μεταφυσική του ΚΚΕ!!!

Έτσι τιτλοφορείται άρθρο που κυκλοφορεί στην «αριστερή» ιστοσελίδα της χώρας, στο «left.gr»!!! 
Στο άρθρο αυτό γράφονται απίστευτα πράγματα εναντίον του ΚΚΕ τα οποία ξεκινούν από την χριστιανική εσχατολογία και το αρχαίο κάλος, περνούν στην Ηριάννα, στον Περικλή, στις ξεχωριστές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, στην κομμουνιστική κοινωνία, στην δικτατορία του προλεταριάτου, στην τυποεκδοτική, στον 902 και καταλήγουν στο νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου και στο σύμφωνο συμβίωσης! 
Γιατί όλα αυτά;! 
Για να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα αντιδραστικό!!! 
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην «αριστερή» αρθρογράφο γιατί κατάφερε μέσα σε τρεις αράδες να αποδώσει περιληπτικά όσα τα φασισταριά καταλογίζουν στο ΚΚΕ σε ολόκληρους τόμους!