Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Όταν η ΑΥΓΗ αναπαράγει την επιχειρηματολογία των Ουκρανών φασιστών

Aρθρο από την ΑΥΓΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ , Οι πληγές της Ιστορίας"
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Την "αριστερή" ταύτιση  του Στάλιν με τον Χίτλερ, μια ιστορία βγαλμένη από τα πιο αντιδραστικά υπόγεια της Ε.Ε  ή την ανιστόριτη  αναφορά για διπλό αγώνα των Ουκρανών;
Φαίνεται πως εκεί στην ΑΥΓΗ  έχουν πέσει για τα καλά στη μελέτη των παλιών καλών ημερών του Αυριανισμού. Εκτιμούν άραγε πως η "κυβερνώσα αριστερά" έχει ανάγκη μιας "ΑΥΓΙΑΝΗΣ" που θα στηρίζει την ..."αριστερή κυβέρνηση" διαπρέποντας στον αντικομμουνισμό;

Ο «εργατικός αγώνας» στην υπηρεσία της ΣΥΡΙΖΑίϊκης προπαγάνδας

«εργατικός αγώνας»
Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια. 
Τους ενδιαφέρει μόνο να χτυπήσουν το ΚΚΕ. Ο λόγος πρώτα απ' όλους για το ΣΥΡΙΖΑ και ένα σάιτ γνωστό για τον αντιΚΚΕ ρόλο του, που έχουν μπει για τα καλά στο χορό της κατασκευής συκοφαντιών ενάντια στο ΚΚΕ.
Έτσι, παρόλο που εκτέθηκαν καθώς έπεσε στο κενό η προβοκάτσια με την υποτιθέμενη διαγραφή της ΚΟ του ΚΚΕ στην Κόνιτσα και τις υποτιθέμενες διαφωνίες για το ποιος θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ για το δήμο της Κόνιτσας, επαναφέρουν την ίδια βρωμιά πασπαλισμένη με νέα «επιστημονική φαντασία» μέσω άλλων οδών.
Συγκεκριμένα, σήμερα το σάιτ που ονομάζεται «εργατικός αγώνας», ισχυρίζεται πως αποκαθιστά την «αλήθεια» για την Κόνιτσα, ενώ το μόνο που αποκαθιστά είναι η ΣΥΡΙΖΑίϊκης έμπνευσης προβοκάτσια. Το συγκεκριμένο σάιτ έχει πολλές φορές αποδείξει ότι δε χάνει ευκαιρία για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Μάλιστα τις περισσότερες φορές τις «ευκαιρίες» αυτές τις κατασκευάζει το ίδιο το σάιτ και τις πλασάρει ως «πληροφόρηση» δήθεν «από τις οργανώσεις του ΚΚΕ», για να δώσει στον αναγνώστη μια αίσθηση αληθοφάνειας.