Σελίδες

16 Μαΐ 2020

Η δεύτερη φορά θα ήταν ίδια και χειρότερη απ' την πρώτη!

Μια βδομάδα πριν, με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρώην πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας επιχείρησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα «Τι θα γινόταν αν...» κυβερνούσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρουμε ποιον απασχολεί ένα τέτοιο ερώτημα, μιας και οι περισσότεροι ξέρουν καλά την απάντηση. Αλλωστε δεν πάει και πολύς καιρός απ' όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρίστηκε τον κυβερνητικό θώκο και οι μνήμες είναι νωπές. Το σίγουρο είναι πως με το άρθρο του ο Αλ. Τσίπρας κατάφερε να υπενθυμίσει πόσο έχουν ειδικευτεί στην πολιτική απατεωνιά και έχουν εξασκήσει τις μεθόδους χειραγώγησης και εξαπάτησης του λαού.

Ακου, κύριε Σκέρτσε

Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΒ και νυν υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο κύριος Σκέρτσος, προχώρησε στη γνωστή, απαράδεκτη και προκλητική παρέμβασή του στη δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Η παρέμβαση του κυρίου Σκέρτσου ήταν τόσο προκλητική και τόσο απαράδεκτη, όσο πολιτικά «λεβέντικη» ήταν και η επόμενη δήλωσή του. Εκείνη με την οποία επιχείρησε να τα «μαζέψει», ισχυριζόμενος ότι… αδικήθηκε και… παρερμηνεύτηκε μιας και η δήλωσή του δεν ήταν παρέμβαση αλλά «δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης» και «απολύτως προσωπική άποψη» που την εξέφρασε «ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης…».