Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» του Σαββάτου αποκαλύπτει: Ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των δήμων με ενέχυρο τα δημοτικά τέλη!

Διαβάστε στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»του Σαββάτου αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τιςιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των Δήμων με ενέχυρο τα δημοτικά τέλη!

Παρουσιάζει πλευρές νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για ιδιωτικοποιήσεις στους Δήμους.
 Αφορούν τους τομείς της καθαριότητας και του φωτισμού και γενικά όποια υπηρεσία θεωρείται

Ο αντικομμουνιστής γενικός γραμματέας της κυβέρνησης

SS...  Samaras - Sμπαλτακος...
«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω»! 
Αυτό δήλωσε απερίφραστα και χωρίς καμιά ντροπή ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 (Παρασκευή 20 - 3 - 2014) και συμπλήρωσε, «Επειδή επιτρέπεται κάποιος να είναι κομμουνιστής, γιατί δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος αντικομμουνιστής;»
Προφανώς και ο Π. Μπαλτάκος γνωρίζει ότι αντικομμουνιστής δεν αυτός που διαφωνεί με τους κομμουνιστές και αντιτίθεται στις θέσεις, την ιδεολογία και τη δράση του ΚΚΕ με τις δικές του πολιτικές θέσεις, αλλά αυτός ο οποίος θεωρεί ότι είναι σωστό και επιβάλλεται, εναντίον του ΚΚΕ, να χρησιμοποιείται απροκάλυπτα η συκοφαντία και ή ωμή βία.
Σίγουρα ο Π. Μπαλτάκος δεν αγνοεί ότι:

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ενωση να αλλάξει και να παίρνει φιλολαϊκές αποφάσεις;

Η ΕΕ μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει από τη σκοπιά των συμφερόντων των λαών, γιατί τόσο η ΕΕ όσο και η ΕΟΚ παλιότερα έχουν στο πιστοποιητικό της γέννησής τους την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καπιταλιστών. Δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε ως ιμπεριαλιστικό κέντρο στον ανταγωνισμό του με άλλα διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα, όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία κ.λπ.
Γι' αυτό, άλλωστε, ήδη από τη δεκαετία του 1950 τόσο το ΚΚΕ όσο όμως και η ΕΔΑ αποκάλυψαν τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της ΕΟΚ και τάχθηκαν εναντίον της ένταξης της Ελλάδας σε αυτήν. Οι εκπρόσωποι της ΕΔΑ στην ελληνική Βουλή τη δεκαετία του 1960 χαρακτήριζαν την ΕΟΚ ως «αιχμή ενάντια στη Σοβιετική Ενωση».
Η σημερινή πολιτική της ΕΕ δεν είναι διαστρέβλωση των «αρχών συγκρότησής της» ούτε αποτέλεσμα των «νεοφιλελεύθερων δογμάτων», όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύοντας το λαό. Ολη η πορεία της είναι μια αλυσίδα αντιλαϊκών κρίκων στήριξης του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Ωραία...

Από τα απίστευτα που βλέπουμε στις εκλογές...
Η Συλβάνα Ράπτη του ΠΑΣΟΚ (ναί υπάρχει ακόμα αυτό το κόμμα!) ωρύεται εναντίον της Ρόδης Κράτσα της ΝΔ λέγοντας: "Είμαστε στην ίδια κυβέρνηση αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!
Δεν είμαστε ίδιοι!!"
Μένεις να αναρωτιέσαι. Σε τι διαφέρει το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ;
"Ο λαός δεν θέλει άλλο την τρόικα κι έχει δίκιο"... συνεχίζει φωνάζοντας η Συλβάνα Ράπτη!
"Σε ποια χωρα ζώ": λες...
Η ΝεοΔημοκράτισα κ.Κράτσα συμφωνεί ..."ο λαός δε θέλει την τρόικα" "να φύγει η τρόικα, έφτασε η ώρα γιατί τώρα υπάρχει προοπτική ανάπτυξης"!

Τώρα πια όλοι είναι εναντίον της τροικας... όλοι εναντίον του μνημονίου...
Όμως το μνημόνιο είναι εδώ, οι "μεταρρυθμίσεις" είναι εδώ, τα μέτρα είναι εδώ κι έρχονται κι άλλα με ουρά, κι η δουλειά σου δεν είναι εδώ, ο μισθός δεν είναι εδώ, η υγεία, η μόρφωση, η ζωή μας όλη λείπει...

«Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές»...


«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε»... 
(από το «Υστερόγραφο», του Μαν. Αναγνωστάκη)
  «Έχει χαρτί υγείας σπίτι του ο Τσίπρας;», φώναζε και τσίριζε στην τηλεόραση πριν από λίγες μέρες ο Γεωργιάδης. Τι λογικότερο για έναν υπουργό… Υγείας. Να κάνει πολιτική «αντιπαράθεση» επιπέδου χαρτιού υγείας…
   Και εκεί που είπαμε ότι «εντάξει, ο τύπος έπιασε πάτο», ο ερίτιμος υπουργός άφησε τον Τσίπρα και έπιασε τους κομμουνιστές. Αυτοί τον εμπνέουν ακόμα περισσότερο: «Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές», ήταν τα λόγια του χαριτόβρυτου συνεργάτη του κ.Σαμαρά (να τον χαίρεται).
   Φυσικά ο Γεωργιάδης, ως πρωθιερέας του πολιτικού κατιναριού που ξεροσταλιάζει στο τηλεοπτικό στασίδι, είναι χρήσιμος στον πρωθυπουργό. Ποιόν άλλον να εμπιστευτεί για να απευθυνθεί στον κοινωνικό κατιμά; Και στην «αισθητική» του χρυσαυγίτικου ακροατηρίου;
  Εδώ, άλλωστε, ο Γεωργιάδης έχει και προϋπηρεσία. Υπήρξε, για παράδειγμα, ο μοναδικός τηλεπωλητής βιβλίων που κέρδισε τις ευχαριστίες του φασίστα Πλεύρη, διότι ο Γεωργιάδης του διαφήμιζε το πόνημα («Οι Εβραίοι») στην τηλεόραση. Πρόκειται για το πόνημα από το οποίο μάθαμε, πριν ακόμα κάνουν την εμφάνισή τους οι Κασιδιάρηδες, ότι: