Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Πολιτικοί απατεώνες ή εντεταλμένοι υπάλληλοι;Τι μας έλεγαν προεκλογικά οι πολιτικοί απατεώνες του ΠΑΣΟΚ
από : va8ikokkino

ΟΙ ΤΗΛΕ-ΑΠΕΡΓΟΦΑΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...


Στη Γαλλία κάτι εκατομμύρια Γάλλοι απεργούν, αντιστέκονται ανυποχώρητα στα ευρωενωσίτικα σχέδια για αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησής τους.
Αν πιστέψουμε την ημετέρα χορωδία των τηλε-απεργοφάγων, τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι, όπως οι Ελληνες απεργοί διασύρουν την Ελλάδα, έτσι και οι Γάλλοι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις τους... «διασύρουν» τη Γαλλία.
Μιας όμως και οι εκεί εργατικές αντιδράσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, φαίνεται ότι οι ομόλογοι των δικών μας, στα τηλεοπτικά κανάλια των Παρισίων, δεν τα καταφέρνουν. 
Είναι προφανές, επομένως, ότι πολλοί εκ του εγχωρίου κλαμπ των δελτίων των 8 θα πρέπει να αρχίσουν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους.
Το «καθήκον» τούς καλεί. Ο Σαρκοζί τούς χρειάζεται...

Στην απόλυτη υπηρεσία του κεφαλαίου

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
Στην απροσχημάτιστη επιβολή των συμφερόντων των μονοπωλίων του οπτικοακουστικού τομέα στοχεύει το νομοσχέδιο για τον κινηματογράφο
Το νομοσχέδιο - «οδοστρωτήρα» κάθε εναπομείνασας θεσμικής πρόβλεψης για την προστασία της κινηματογραφικής τέχνης και του δημιουργού της παρουσίασε χτες στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού, Π. Γερουλάνος.
Πλήρως υποταγμένο στην αντιδραστική πολιτιστική πολιτική της ΕΕ, το νομοσχέδιο υπό τον τίτλο «Ενίσχυση και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης και άλλες διατάξεις» δεν αποτελεί απλώς «επιτομή» των προηγούμενων, ανάλογων νομοθετικών προσπαθειών από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού, αλλά διασφαλίζει τους όρους για ολοκληρωτική κυριαρχία των μεγάλων μονοπωλιακών, πολυεθνικών επιχειρήσεων, που λυμαίνονται το χώρο του κινηματογράφου. Δημιουργεί, δηλαδή, τις δυνατότητες στο να μπορεί να χρηματοδοτηθεί εκείνο το κομμάτι της κινηματογραφικής βιομηχανίας, που ταξικά θα στρατεύεται με τον ιμπεριαλισμό με απευθείας στόχευση στη συνείδηση. Ετσι, ενώ με το προηγούμενο νομικό καθεστώς, όπως εξελίχθηκε και ισχύει αυτή τη στιγμή, το αστικό κράτος προχώρησε τον έλεγχο των μέσων παραγωγής και διανομής και στην εμπορευματοποίηση του κινηματογραφικού έργου - έχοντας πάντα ως ταυτόχρονο στόχο την ενσωμάτωση των δημιουργών στην «αξιακή» του ιεραρχία - τώρα προχωρά στον ολοκληρωτικό έλεγχο των παραγωγικών δυνάμεων.
Ενώ μέχρι σήμερα ο σκηνοθέτης ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο στο έργο του (σ.σ. έστω και ως πρόβλεψη σε θεσμικό επίπεδο), τώρα το έργο παραδίδεται στον παραγωγό, ιδιότητα που με τη σειρά της και μέσα από το νομοσχέδιο είναι πολύ δύσκολο να ταυτίζεται πλέον με αυτήν του σκηνοθέτη, αλλά ακόμη και στην περίπτωση που θα υπάρχει αυτή η ταύτιση, η ιδιότητα του παραγωγού θα είναι η κυρίαρχη.
Με το νομοσχέδιο, το ίδιο το κράτος δεν έχει πλέον υποχρέωση να «προστατεύει» τον

Η Γαλλική απάντηση στα εγχώρια παπαγαλάκια....

Αλληλεγγύη στην εργατική τάξη και τη νεολαία της Γαλλίας
«Τα μέτρα που παίρνονται αυτήν την περίοδο στη Γαλλία, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ αποδεικνύουν ότι το κεφάλαιο, η ΕΕ και τα κόμματά τους έχουν κοινή στρατηγική σε όλες τις χώρες είτε με είτε χωρίς μνημόνιο. Είναι η στρατηγική που έχει σαν στόχο να κάνει ακόμη πιο φτηνή την τιμή της εργατικής δύναμης. Αυτή τη στρατηγική στηρίζουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του κεφαλαίου, και οι λεγόμενες "νεοφιλελεύθερες" και οι σοσιαλδημοκρατικές. Στη Γαλλία, τα αντιλαϊκά μέτρα υλοποιεί η "νεοφιλελεύθερη" κυβέρνηση Σαρκοζί, στην Ελλάδα τα ίδια μέτρα προωθεί η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο με τη στήριξη των κομμάτων του κεφαλαίου και του οπορτουνισμού. Δεν πρέπει οι εργαζόμενοι, οι νέοι να ξεγελαστούν από τους ελιγμούς της σοσιαλδημοκρατίας, η οποία, όπου είναι αντιπολίτευση, προσπαθεί να εγκλωβίσει τη λαϊκή οργή με ανώδυνα αιτήματα και στόχους.
Οι κινητοποιήσεις του γαλλικού λαού και της νεολαίας, οι απεργίες σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας όπως η ενέργεια, τα λιμάνια, οι μεταφορές κ.λπ. αποτελούν απάντηση και στα εγχώρια παπαγαλάκια και κονδυλοφόρους του κεφαλαίου που εδώ και καιρό επιτίθενται στο ΚΚΕ, στο ΠΑΜΕ, στην εργατική τάξη της χώρας μας που αγωνίζεται και απεργεί ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα "για το κύρος και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό", "για τον τουρισμό που πλήττεται" κ.λπ. Η εικόνα μιας χώρας, που ο λαός της δε σκύβει το κεφάλι, ενοχλεί μόνο όσους θέλουν τους εργαζόμενους υποταγμένους. Για τους λαούς είναι μήνυμα αισιοδοξίας και

«Ενας για όλους και όλοι για έναν»!


Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

4/02/2010: «Οι κινητοποιήσεις των αγροτών μάς εκθέτουν σε διεθνές επίπεδο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κοστίζουν στην εθνική οικονομία πάρα πολλά χρήματα καθημερινά».
*
30/06/2010: «Κάποιοι απαγορεύουν (σ.σ. οι ναυτεργάτες) στον ελληνικό λαό να μεταβαίνει στον προορισμό του και αυτό γίνεται η μεγαλύτερη δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό».
*
29/09/2010: «Η πολιτεία δεν μπορεί να είναι ανοχύρωτη απέναντι στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών (...) η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή εμπλουτίζει το νομικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης για όσους δημιουργούν προβλήματα και παρεμποδίζουν την κυκλοφορία αγαθών».
*
14/10/2010: «Βλέπουμε ότι οι μισθοί σε αυτές τις ΔΕΚΟ είναι πολλές φορές διπλάσιοι και πολλαπλάσιοι των ανάλογων μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».
*
14/10/2010: «...Αυτό το οποίο έκαναν οι εργαζόμενοι στην Ακρόπολη (...) διασύρει τη χώρα μας».
*
Οι τέσσερις πρώτες είναι

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

   Στη Γαλλία κάτι εκατομμύρια Γάλλοι απεργούν, αντιστέκονται ανυποχώρητα στα ευρωενωσίτικα σχέδια για αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησής τους.
Αν πιστέψουμε την ημετέρα χορωδία των τηλε-απεργοφάγων, τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι, όπως οι Ελληνες απεργοί διασύρουν την Ελλάδα, έτσι και οι Γάλλοι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις τους... «διασύρουν» τη Γαλλία.
Μιας όμως και οι εκεί εργατικές αντιδράσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, φαίνεται ότι οι ομόλογοι των δικών μας, στα τηλεοπτικά κανάλια των Παρισίων, δεν τα καταφέρνουν. 
Είναι προφανές, επομένως, ότι πολλοί εκ του εγχωρίου κλαμπ των δελτίων των 8 θα πρέπει να αρχίσουν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους.
Το «καθήκον» τούς καλεί. Ο Σαρκοζί τούς χρειάζεται...

Διασυρμός. Πλήρης... από τους «νταβατζήδες» της T.V.


Επί τρεις, τέσσερις και πέντε ώρες, κάθε πρωί, από τις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες που έχουν παραχωρηθεί στους «νταβατζήδες», εκπορνεύουν την Ελλάδα.
Διαπομπεύουν υπάρξεις και έννοιες.
Αλλά, προχτές, είχαν να διαδώσουν και ένα ευρύτερο κοινωνικό μήνυμα. 
Την ώρα που τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους εδώ και δυο χρόνια (!) απλήρωτους εργαζόμενους στην Ακρόπολη, σε πλήρη συμφωνία με τους μοντέλους και τις μοντέλες καλεσμένους τους, εξέφρασαν τη δυσφορία τους, την απαρέσκειά τους και την απογοήτευσή τους.
 Γιατί - όπως έλεγαν με τα αλά Coca Cola «ελληνικά» τους - η Ελλάδα και η Ακρόπολη «διασύρονται».
Οχι, οι οικοδεσπότες των «μπουμπούκων» δε δυσφόρησαν που τα ΜΑΤ χτύπησαν τους απλήρωτους και υπό απόλυση εργαζόμενους.
 Δυσφόρησαν γιατί - κατ' αυτούς - είναι οι απλήρωτοι και δαρμένοι εργαζόμενοι που «διασύρουν» την Ελλάδα!
Ετσι αποφάνθηκαν στα «πρωινάδικα».
Λογικό. Οι άνθρωποι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει «διασυρμός».
Αλλωστε, ενώ η Ελλάδα βουλιάζει στο έρεβος του μνημονίου, εκείνοι πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να ερμηνεύουν τα ζώδια και να αναλύουν τα δρώμενα του «Μπιγκ Μπράδερ», αχάραγο ακόμα, την ίδια ώρα που εργάτες καίγονται ζωντανοί (όπως στον Ασπρόπυργο), εκείνοι τσιφτετελιάζονται και
πρωί πρωί και κάθε πρωί έχουν πάντα και μια νέα ιδέα για το πώς μπορεί να διασύρεται το ανθρώπινο είδος.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ...


Χ. Καστανίδης, υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ: «Και στο παρελθόν είχαμε τα λεγόμενα αντάρτικα. Και στο παρελθόν, δεν είναι η πρώτη φορά αλλά θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να τα αφομοιώνεις με έναν τρόπο δημιουργικό και θετικό και όχι να τα εξοστρακίζεις», είπε με νόημα στον «Φλας», επιβεβαιώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θεωρεί - «δικά του» και τα αντάρτικα ψηφοδέλτια. Και έτσι είναι, γιατί οι αντάρτες υποψήφιοι ποτέ δε δήλωσαν ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ και ότι δεν υποστηρίζουν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική. Παρά τη συστηματική προσπάθεια που κάνουν ορισμένα συγκροτήματα των ΜΜΕ να καλλιεργήσουν την εικόνα ότι τάχα τα «αντάρτικα» ψηφοδέλτια προκαλούν οργή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πάνω απ' όλα ενδιαφέρεται να μην εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια στις κάλπες και από τη σκοπιά αυτή τη βολεύει εξαιρετικά να εγκλωβιστούν τα λαϊκά στρώματα στα πράσινα ψηφοδέλτια. Ελάχιστα τους ενδιαφέρει αν θα είναι το επίσημο ή τα «εφεδρικά». Στο τέλος, στο ίδιο τσουβάλι θα μετρήσουν τις ψήφους και θα βγάλουν τα συμπεράσματα - μηνύματα που θέλουν. Ο λαός όμως έχει την πείρα να μην πιαστεί στη φάκα των εφεδρικών ψηφοδελτίων που του στήνουν.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα, όχι για να σώσει αλλά για να να τσακίσει τις λαϊκές κατακτήσεις

   
<<Οπως έχω πει, ο συναγερμός δεν έχει λήξει>>. Το επανέλαβε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός θέτοντας το εξής: «Παραλάβαμε μια χώρα σε συνθήκες κατάρρευσης και χρεοκοπίας και είχαμε πατριωτικό καθήκον να σταματήσουμε αυτό τον καταστροφικό κατήφορο. Σώσαμε την Ελλάδα». Πράγματι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα, όχι για να σώσει αλλά για να να τσακίσει τις λαϊκές κατακτήσεις. Μειώνει μισθούς, συντάξεις, νομοθέτησε απαγόρευση αυξήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Με τον αντιασφαλιστικό νόμο οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν ως τον τάφο και αν τα καταφέρουν θα πάρουν σύνταξη που δε θα φτάνει ούτε για ένα πιάτο φαΐ. Επεκτείνει συνεχώς την ευέλικτη εργασία. Περικόπτει φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις από τα ασφαλιστικά ταμεία, μετατρέπει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις. Επιβάλλει συνεχώς νέους αυξημένους έμμεσους φόρους. Ιδιωτικοποιεί ότι έχει απομείνει σε κρατική ιδιοκτησία. Χρηματοδοτεί με δισεκατομμύρια ευρώ τράπεζες και επιχειρήσεις φοροαπαλλάσσοντας ταυτόχρονα το κεφάλαιο. Χρεοκοπεί το λαό ενισχύοντας τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Πραγματικότητα η χρεοκοπία για το λαό
Παπαγεωργίου Βασίλης

«Η συνεχίζουμε μπροστά, για τη σωτηρία και αναμόρφωση της χώρας ή πάμε πάλι πίσω στη χρεοκοπία», ήταν το εκβιαστικό δίλημμα που έθεσε εκ νέου με έμφαση την Κυριακή από τη Λάρισα ο πρωθυπουργός. Προφανώς, πιστεύει ότι φέρνει αποτελέσματα η ιδεολογική τρομοκρατία που έχει ξεκινήσει από την περασμένη άνοιξη για να περάσει το μνημόνιο. Δεν έχουν αντιληφθεί, όμως, στην κυβέρνηση ότι η ίδια η εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, πραγματικότητα που επιδεινώθηκε από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα του μνημονίου, έχει καταστήσει κενό περιεχομένου και έχει αχρηστεύσει στην πράξη το δίλημμα που έθεσε ο Γ. Παπανδρέου. Ηδη ένα μεγάλο μέρος του λαού έχει χρεοκοπήσει, αδυνατώντας να πληρώσει ακόμα και τους λογαριασμούς για το φως, το νερό, το τηλέφωνο, κ.ο.κ. Μια απλή ματιά στα χτεσινά ρεπορτάζ των εφημερίδων αρκεί για του λόγου το αληθές. Ενδεικτικά: Ενας στους τρεις καταναλωτές (το 31,18%) στην Αθήνα δεν μπορεί να εξοφλήσει τα τιμολόγια της ΔΕΗ και ζει στο σκοτάδι... Στη χώρα συνολικά το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 27,62% (ένας στους τέσσερις καταναλωτές). Μόνο το φετινό Ιούνη 1.094.585 καταναλωτές δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της επιχείρησης που παρουσίασε χτες το «Εθνος». Επίσης, στον ΟΤΕ εκτιμάται πως οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ξεπερνούν τις 500.000, ενώ στην ΕΥΔΑΠ διαπιστώνεται πως αυξάνονται θεαματικά τα κρούσματα των απλήρωτων λογαριασμών... Και όλα αυτά πριν καν εφαρμοστεί το μνημόνιο.

Στόχος της κυβέρνησης Παπανδρέου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, είναι να στραγγίξουν στην κυριολεξία το λαό της χώρας

   Ο θόρυβος, που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες, γύρω από το χρόνο εξόφλησης των δανείων που δίνονται στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από την ΕΕ και το ΔΝΤ, είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, από τα κόλπα που μετέρχεται το επιτελείο του Παπανδρέου για να συσκοτίζει την ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ρίχνοντας στο τραπέζι άνευ ουσίας ζητήματα και δημιουργώντας εντελώς κάλπικα διλήμματα. Ολος ο προβληματισμός εξαντλείται στο ερώτημα επιμήκυνση ή όχι της διάρκειας εξόφλησης των δανείων της τρόικα. Πρόκειται για μια αποπροσανατολιστική και ανέξοδη συζήτηση, αφού είναι φανερό ότι προσπαθούν να κρύψουν: Πρώτον, το χαρακτήρα αυτών των δανείων, δεύτερον, τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησής τους και, τρίτον, τη συμφωνία που υπάρχει για συνεχείς προσαρμογές των δανειζομένων στις αξιώσεις των δανειστών.
   Ο στόχος των 110 δισεκατομμυρίων που δίνονται ως δάνεια στην κυβέρνηση, είναι ένας και μοναδικός. Να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να εξοφλήσει κανονικά όλους τους δανειστές της. Τους γνωστούς άρπαγες του κοινωνικού πλούτου, τους διεθνείς τοκογλύφους που λειτουργούν με το μανδύα των τραπεζικών - πιστωτικών ιδρυμάτων.

Ενιαία απάντηση, στο ενιαίο αντεργατικό μπλοκ


Οταν βλέπεις στην τιβί τον υπουργό που είναι χρεωμένος με «108» για τη διασφάλιση της αστικής εξουσίας - αυτή είναι η κυρίαρχη αποστολή του υπουργείου Εσωτερικών - να δηλώνει πως η κυβέρνηση θα περάσει στην ιστορία σαν η κυβέρνηση που δεν έκανε ρουσφέτια, θες να την σπάσεις τη ρημάδα. Μην το κάνεις.
Κάνε αυτόν - που σε εκβιάζει καθημερινά με το μεροκάματο - να χάσει την εξουσία. Αυτό, μάλιστα, θα είναι αποτελεσματική αντίδραση.
Κόψ' του τη δυνατότητα να κάνει τον «τίμιο» πολιτικό των εκμεταλλευτών, αφού τιμιότητα και εκμετάλλευση είναι σαν τη φωτιά με το νερό. Οταν τον ξανακούσεις να λέει πως δεν κάνει ρουσφέτια, θυμήσου το Θριάσιο, τα Οινόφυτα, τη Σίνδο ή όποια άλλη βιομηχανική περιοχή, όπου έχει γίνει επιστήμη να περνάς απ' το γραφείο του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ για να πιάσεις δουλειά εκεί που αύριο θα σκοτωθείς.
***
Κάθε που κάποιος εκφραστής αυτού ή του άλλου ιμπεριαλιστικού οργανισμού δηλώνει κάτι για το πώς διαχειρίστηκαν ως τώρα την καπιταλιστική κρίση οι ελληνικές κυβερνήσεις, ξεδιπλώνεται κι ένα καλλιστείο. Συμβαίνει αυτές τις μέρες και με αφορμή τις δηλώσεις Γιούνκερ.

Να τους συντρίψει ο λαός


Με αφορμή την αναθεώρηση των στοιχείων του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009 από την ΕΕ, κυβερνητικά στελέχη στρώνουν το έδαφος για την επιβολή και νέων σκληρών μέτρων, που πιθανότατα θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τις εκλογές. Σ' αυτά τα πλαίσια ετοιμάζονται νέα δραστική μείωση των αποδοχών στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, με το νέο μισθολόγιο, μείωση συντάξεων, απολύσεις μέσω της συνένωσης κρατικών φορέων, ανατροπή συλλογικών συμβάσεων, αυξήσεις τιμολογίων σε υπηρεσίες των πρώην ΔΕΚΟ. Η κυβέρνηση μαζί και η ΝΔ προκαλούν καθημερινά γιατί «παίζουν» με το ύψος του ελλείμματος, ενώ και τα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν και πρόκειται να παρθούν είναι προαποφασισμένα από τους δύο, μαζί με την ΕΕ. Να τους συντρίψει ο λαός στις εκλογές ενισχύοντας το ΚΚΕ με υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Επίθεση spam στο ΠΑΜΕ

Στόχος ηλεκτρονικής επίθεσης με τη μέθοδο αποστολής χιλιάδων mail στο ταχυδρομείο του -όλα με υβριστικό περιεχόμενο- έγινε η ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ

Ηλεκτρονική επίθεση δέχεται η ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ με τη μέθοδο του spam από άγνωστους που χρησιμοποιούν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google, αλλά και άλλες.
Το ΠΑΜΕ που καταγγέλλει την επίθεση, αναφέρει ότι τα μηνύματα που λαμβάνει είναι υβριστικού περιεχομένου και έρχονται κατά εκατοντάδες μπλοκάροντας το σύστημα.
"Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι δεν τους γνωρίζουμε. Θα ξεσκεπαστούν σύντομα και θα αποκαλυφθεί η προέλευσή τους.
Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει την δράση του, την οργάνωση της εργατικής τάξης, την πάλη κατά της αντιλαϊκής πολιτικής, κατά των κομμάτων της πλουτοκρατίας, κατά των μονοπωλίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης" αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.  
από : http://news247.gr/

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, ΑΡΝΙΕΜΑΙ!

Πάνος Τζαβέλλας Ξυπνήστε

O ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Προσέγγιση Αράβων για το Αεροδρόμιο Ελληνικού.

O pagalos pinaei

Συνέντευξη πρωθυπουργού.