Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

DRAPETSONA-GRIGORIS BITHIKOTSIS

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ,, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ....

Η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου ( ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ , ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ...)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ "ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ" ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ...

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΔ) & Δ.Ν.Τ.

ΑΡΝΙΕΜΑΙ! & ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ,,, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ

Μάγκικο- Οι μπάτσοι ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ) - (ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ

Πέντε μάγκες στο Περαία ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ

Πινω και Μεθω (οφ αμαν) - Αγαθωνας Ιακωβιδης

ΠΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!! ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ EUROSTAT ...

Παραθέτω τρεις διαφορετικές και αλληλοσυγκρουομενες αναλύσεις των αποτελεσμάτων της Eurostat σχετικά με τη στάση των Ελλήνων απέναντι στην ΕΕ. Τελικά τη θέλουμε την Ευρώπη ή δεν τη θέλουμε;
ΑΠΟ :http://youpayyourcrisis.blogspot.com/

1. Η χαμένη γοητεία της ΕΕ


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
του Γ. Δελαστίκ 
Κατακρημνίζεται η εμπιστοσύνη όλων σχεδόν των Ευρωπαίων πολιτών και πρωτίστως των Ελλήνων στην ΕΕ εξαιτίας βεβαίως του απωθητικού προσώπου που αποκάλυψαν οι ηγέτες των "27" και τα θεσμικά όργανα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης κατά τον χειρισμό της οικονομικής κρίσης. Αυτό αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα της εαρινής δημοσκόπησης της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Οι αρνητικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα του φθινοπώρου του 2009 (η τεράστια αυτή δημοσκόπηση διεξάγεται από τη Γιούροστατ δύο φορές κάθε χρόνο) είναι εντυπωσιακές σε ορισμένους τομείς.
Για πρώτη φορά έχουμε πλέον την πλειοψηφία των Ευρωπαίων που ερωτήθηκαν να δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται την ΕΕ - το 47% συγκεκριμένα έναντι μόλις του 42% που συνεχίζει να την εμπιστεύεται. Μόλις προ εξαμήνου το 48% εμπιστευόταν την ΕΕ και μόνο το 40% δεν την εμπιστευόταν.
Το φιλο-ΕΕ κλίμα μεταξύ του ελληνικού πληθυσμού ανήκει πλέον στο παρελθόν - πράγμα πολύ φυσιολογικό λόγω της εξαιρετικά εχθρικής στάσης που τήρησαν απέναντι στη χώρα μας οι ηγετικές χώρες της ΕΕ και το ταπεινωτικό καθεστώς υποτέλειας που επέβαλαν στην πατρίδα μας.
Το φθινόπωρο του 2009, το 61% των ερωτηθέντων Ελλήνων είχε δηλώσει ότι θεωρεί την ένταξη της χώρας στην ΕΕ "καλό πράγμα", όπως το όριζε το ερωτηματολόγιο. Μέσα σε έξι μήνες όμως αυτό το ποσοστό καταποντίστηκε στο 44%! "Ενώ ειδικά μέτρα