Σελίδες

6 Δεκ 2019

«…δεν έχω ούτε σήμα, ούτε αριθμό. Αν θέλω σε σκοτώνω τώρα και σε στέλνω γυμνό στη μάνα σου»

Ούτε καν τα πιο στοιχειώδη προσχήματα δεν φαίνεται να τηρούν οι δυνάμεις καταστολής, προβαίνοντας σε διαρκής επιδείξεις δύναμης, ακόμα και χωρίς την παραμικρή αφορμή. Ανατριχιαστικά είναι τα όσα καταγγέλλει στην ΕφΣυν ο Π.Χ, 20χρονος σπουδαστής ΙΕΚ, που πριν λίγες μέρες, το μεσημέρι της 21ης Νοέμβρη έπεσε θύμα αδιανόητης ψυχολογικής και λεκτικής βίας από άνδρες των ΜΑΤ:


Τη συγκλονιστική μαρτυρία του για την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση που υπέστη από αστυνομικούς την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου περιγράφει στην «Εφ.Συν.» ένας 20χρονος σπουδαστής, που αποτελεί το νέο θύμα του δόγματος «νόμος και τάξη».

«Ετών 15…»

Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε πριν από 11 χρόνια (εδώ: rizospastis.gr/story.do?id=4852278). Δημοσιεύτηκε τρεις ημέρες μετά από την δολοφονία του Αλέξανδρου (Ριζοσπάστης, 9/12/2008). 
Φυσικά από τότε έχουν προστεθεί πολλά ακόμα στοιχεία. Και γεγονότα. Από το προβοκατόρικο έγκλημα στη Μαρφίν μέχρι την δολοφονία στη Γλάδστωνος. Κι από τις “πλάτες” στους φασίστες μέχρι την επί 6ετία ατιμωρησία των δολοφόνων του Φύσσα και την αποφυλάκιση Κορκονέα.
Στοιχεία και γεγονότα που καταδεικνύουν ότι το κράτος που περιγράφεται στο άρθρο, 
  • αυτό που εσχάτως διώκει καθαρίστριες που δεν έχουν απολυτήριο Δημοτικού αλλά υπουργοποιεί ταγούς με πλαστούς τίτλους σπουδών,

Κύλησαν οι Μπογδάνοι και βρήκαν τους ναζί

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, επιδεικνύοντας τη στροφή που έχει κάνει η «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» προς την άκρα Δεξιά, ειδικά μετά την κατάρρευση της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ ακροδεξιών και εθνικιστικών ΜΜΕ, οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Στέργιος Γιαννάκης, «σπάζοντας» έτσι τη σιωπηρή «γραμμή» που ακολουθείται από το 1999, όταν παρέστησαν – σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος το 2012 – οκτώ «γαλάζιοι» βουλευτές, παρά την εισήγηση του Κ. Καραμανλή για κατάργηση των «διαχωριστικών γραμμών».

Όλα τα ορφανά του Χίτλερ μαζί, το φασιστοειδές Τζήμερος, η εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και ο Πατούλης

Σε πολιτικά χαϊδολογήματα επιδόθηκαν σήμερα το απόγευμα σε κοινή θέα, κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου, η διοίκηση της Περιφέρειας του Γ. Πατούλη, το φασιστοειδές Τζήμερος και η παράταξη της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Οι μάσκες έπεσαν για άλλη μια φορά, όταν οι τρεις τους, έμειναν μόνοι στην αίθουσα και ψήφισαν την πρόταση του Τζήμερου να διεξαχθεί συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης με θέμα «Τάξη και Ασφάλεια στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου». Ολες οι υπόλοιπες παρατάξεις αποχώρησαν από το χώρο.