Σελίδες

17 Απρ 2020

Ο εμπαιγμός της «τηλε-κατάρτισης» των επιστημόνων

Σάλος έχει ξεσπάσει από τα διάφορα «προγράμματα κατάρτισης» επιστημόνων με τα οποία η κυβέρνηση όχι μόνο εξαίρεσε τους χτυπημένους από την αναστολή δραστηριοτήτων αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες (δικηγόρους, μηχανικούς κλπ) από το έκτακτο βοήθημα των 800 ευρώ, αλλά ταυτόχρονα έκανε ένα «δωράκι» πάνω από 85 εκατ. ευρώ στους ομίλους των ιδιωτικών ΚΕΚ - κολεγίων και έδωσε ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε εργοδότες να πιέζουν εργαζόμενους με «μπλοκάκι» να δουλεύουν χωρίς μισθό, αφού θα «πληρώνονται» με voucher.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει διάφορα «μαργαριτάρια» (βλέπε παρακάτωαπό την τηλεκατάρτιση

Ένας πράος χριστιανικός λόγος...




Τι γλυκός και πράος ταλιμπάν!!! 

Είδες τι αμόκ σε πιάνει όταν χάνεις το παγκάρι?

Την πονάει την επιχείρηση. Το brand πάει κατά διαόλου.

Η σπορά των ηττημένων του κορονοϊού – Με πειραγμένη ναζιστική αφίσα αμφισβητεί την αναγκαιότητα της προστασίας από την πανδημία ο Μιχαλολιάκος

Δεν προκαλεί εντύπωση ότι οι ναζί θα θεωρούσαν τη θεωρία της φυσικής επιλογής και της επιβίωσης του ισχυρότερου ως καλή ιδέα για τον τρόπο απόκρισης σε μια πανδημία και συνολικά για τον τρόπο οργάνωσης μιας κοινωνίας. Δε θα περίμενε όμως κανείς ότι θα επικαλούνταν προς επίρρωση των επικίνδυνων απόψεών τους “αριστερούς” φιλοσόφους, όπως τον Ιταλό Τζόρτζιο Αγκάμπεν, o οποίος αφού έκρινε υπερβολικά τα μέτρα προστασίας από μια υπερτιμημένη κατά τη γνώμη του ασθένεια, είχε αναρωτηθεί “τι είδους κοινωνία είναι αυτή που δεν έχει άλλη αξία από την επιβίωση;”. Τον Αγκάμπεν ακολούθησαν αργότερα κι άλλοι στοχαστές, κυρίως Γάλλοι, σε διάφορες παραλλαγές του ίδιου επιχειρήματος, για να αποδείξουν πόσο “edgy” είναι οι ίδιοι και να αναδείξουν τη χρεοκοπία  αστικών φιλοσοφικών ρευμάτων, κάποιων από αυτά ριζοσπαστικό μανδύα.
Η επίκληση Αγκάμπεν από τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ δεν ήταν βέβαια το μόνο στοιχείο στη “βαρυσήμαντη” ανάρτηση του αρχιναζί Μιχαλολιάκου.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Συνέντευξη παραχώρησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και τον δημοσιογράφο Τάσο Παππά.
Παρατίθεται η συνέντευξη:  
- Μερικοί, με αφορμή την πανδημία και τα οικονομικά προβλήματα που θα φέρει την επόμενη μέρα, κάνουν λόγο για το τέλος του νεοφιλελευθερισμού. Συμμερίζεστε την αισιοδοξία τους;
- Δυστυχώς, όχι.

«Όχι, δεν είμαι μαζί τους, είμαι αυτό που θέλω» (VIDEO)

  Δεν είχε τίποτα πάνω του που να μοιάζει με «πόζα». Τίποτα το «δήθεν», το «τάχα μου». Ήταν ένας μάγκας. Κανονικός. Με την μπέσα και την λεβεντιά που έχουν οι ωραίοι μάγκες.
  Κουβέντες μετρημένες. Δεν «κορδωνόταν», δεν «το έπαιζε κάπως». Και για κείνα τα 2 – 3 πράγματα που ένιωθε να τον σφραγίζουν μιλούσε πάντα με συστολή και με σεβασμό προς τους άλλους. Το ένα ήταν ο Ολυμπιακός. Η τρέλα του!