Σελίδες

16 Ιουν 2013

ΕΓΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ !!!

*** Αντιγραφή απο το blog Revolt !!!

Τι διάολο… Μα δεν καταλαβαίνεις, πως όταν λέω να σωθεί η Ελλάδα, εννοώ το δικό μου σωσμό;
Δεν καταλαβαίνεις, πως όταν ΕΓΩ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ λέω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να σωθεί η Ελλάδα, εννοώ ότι εσύ πρέπει να θυσιαστείς για να σωθώ εγώ;


Ή μήπως δεν ξέρεις ότι ΕΓΩ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ έχω έτοιμο το …μαστίγιο, αν κρίνω πως δεν μπορώ να σε κουμαντάρω με το …καρότο.
Θα στα κάνω λοιπόν ακόμη πιο λιανά, για δεν υπάρχει λόγος εδώ που φτάσαν τα πράματα, να μην τα πω με τ’ όνομά τους:

Εγώ είμαι καπιταλιστής.
Βιομήχανος, εφοπλιστής, μεγαλοκατασκευαστής κλπ., κι έχω τις τράπεζές μου, τις εφημερίδες μου, τα τηλεοπτικά μου κανάλια.

ΚΝΕ: Σχόλιο για την προκλητική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ «σπάμε την ομερτά, δυναμώνουμε την αλήθεια»


Το Γραφείο Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ εξέδωσε σχόλιο για την προκλητική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ  με θέμα: «Σπάμε την ομΕΡΤά, δυναμώνουμε την αλήθεια». Αναλυτικά αναφέρει:
«Η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της ΝΔ, "σπάμε την ομερτά, δυναμώνουμε την αλήθεια" αποτελεί πρόκληση απέναντι στη νεολαία.
Ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: Να επιβάλουν την "ομερτά"της υποταγής για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, για τις 400.000 οικογένειες στις οποίες δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος. Την "ομερτά" του συμβιβασμού με τον υποσιτισμό μαθητών στα σχολεία, με το να παρατάνε τις σπουδές τους νέοι που δεν μπορούν να πληρώνουν κερατιάτικα σε νοίκια. 

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: «Οι φίλοι και οι εχθροί του Λαού»


Το κύμα αλληλεγγύης και οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις του εργατικού λαϊκού κινήματος, με την πρωτοπόρα συμβολή του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, που αναπτύσσεται αυτές τις μέρες, ενάντια στην επαίσχυντη απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση και να απολύσει 2.656 εργαζόμενους, αναδεικνύει τη δύναμη της ταξικής πάλης, τους φίλους και τους εχθρούς του εργαζόμενου λαού.
Όλοι όμως θυμόμαστε ότι πριν λίγες μόλις ημέρες το ενδιαφέρον των αστικών μέσων ενημέρωσης - έντυπων, ηλεκτρονικών και διαδικτυακών - μονοπωλούσε η παρέλαση «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων