Σελίδες

2 Μαΐ 2011

Η αποσταθεροποίηση του αστικού συστήματος συμφέρει το λαό.



Τα σενάρια για εκλογές που ανακάμπτουν, συνδυασμένα με τη γενικότερη προσπάθεια για μεταμφίεση του πολιτικού σκηνικού, φανερώνουν την ανησυχία της αστικής τάξης και των κομμάτων της για την κλιμακούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια που τροφοδοτεί η πολιτική τους. 
Δείχνουν φόβο για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος το βάθος και η διάρκεια της κρίσης, τα ολοένα και μεγαλύτερα αδιέξοδα που γεννάει για το λαό η φιλομονοπωλιακή της διαχείριση.

«Το ΒΗΜΑ», ναυαρχίδα του αντικομμουνισμού...




Το αμαρτωλό «ΒΗΜΑ», μια εφημερίδα που θα βρεις κάτω από όποια πέτρα αντιλαϊκής πρακτικής κι αν σηκώσεις, μια εφημερίδα της πλουτοκρατίας που παριστάνει τη φιλολαϊκή κι ας έχει ξοδέψει τόνους αντικομμουνιστικής μελάνης σε όλη την ιστορία της, το «ΒΗΜΑ» λοιπόν, που έχει πάρει εργολαβικά την υπόθεση της αντιΚΚΕ συκοφαντικής επίθεσης, επανήλθε γράφοντας τα ίδια για χιλιοστή και παραπάνω φορά σχετικά με τη λεγόμενη «υπόθεση Καραγιώργη». Βοηθός του αυτή τη φορά η Μ. Καραγιώργη, της οποίας το «ΒΗΜΑ» και ο δημοσιογράφος του υιοθετούν με κλειστά μάτια (δεν περιμέναμε τίποτα άλλο) όσα η Μ. Καραγιώργη ισχυρίζεται και σε αυτήν τη συνέντευξη που τους έδωσε (Κυριακή 24 Απρίλη 2011).

Έχουν λόγους να δοξολογούν τον Πάπα!



Eκατομμύρια Kαθολικοί σ’ όλο τον κόσμο είχαν το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν νοερά ή με φυσικό τρόπο τον Πάπα τους με παρουσία όλου του αστικοθρησκευτικού πλέγματος με εξαίρεση την Kίνα και τη Pωσία.
Eκατομμύρια, όπως φανταζόμαστε, σε όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία με την αποχώρηση του Πάπα Iωάννη Παύλου του B’ και των 26 χρόνων του στο θρόνο του Bατικανού να αποτιμήσουν, όχι γενικά τα θρησκευτικά πιστεύω, ούτε ειδικότερα αυτά των χριστιανικών δογμάτων που χρησιμοποιήθηκαν σαν προπέτασμα καπνού πριν ακολουθήσουν οι αποικιοκράτες και οι ιμπεριαλιστές.