Σελίδες

10 Μαΐ 2019

«Σιδηρούν Παραπέτασμα»…

Ας αφήσουμε τα κότερα, ας τελειώνουμε (όπως αρμόζει: με ένα φτύσιμο) με τις αθλιότητες του Μητσοτάκη για τον πατέρα του Τσίπρα. Κι ας μιλήσουμε πολιτικά: 
Χτες, ανήμερα της 9ης Μάη, Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης, η ΕΕ εξέδωσε διακήρυξη. Εκεί, ανάμεσα στα άλλα, η ΕΕ διατυπώνει όλο το αντικομμουνιστικό της «αφήγημα» πανηγυρίζοντας διότι:
 «Τριάντα χρόνια πριν, εκατομμύρια άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία τους και για την ενότητα και γκρέμισαν το Σιδηρούν Παραπέτασμα»!

Την 9η Μάη μέρα της αντιφασιστικής νίκης, ο ελεεινός και θλιβερός Τσιπρας γιορτάζει το «γκρέμισμα του Σιδηρούν Παραπετάσματος»...

«Αυτοί είστε, ο κατήφορος δεν έχει πάτο», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας, καταγγέλλοντας από το βήμα της Βουλής την αντικομμουνιστική διακήρυξη της ΕΕ και την υπογραφή που έβαλε σε αυτήν ο πρωθυπουργός, ανήμερα της 9ης Μάη, της Ημέρας της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.
«Αυτή την ιερή μέρα υπογράψατε αυτό που αποτέλεσε την κορωνίδα του αντικομμουνισμού και της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας εδώ και δεκαετίες. Αυτό υπέγραψε ο πρωθυπουργός από τη Ρουμανία», σημείωσε.