Σελίδες

16 Οκτ 2013

H αβάσταχτη ηλιθιότητα του Χρυσαυγίτη

Από την εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Λοιπόν, έχουμε και λέμε!
Ο ένας, βουλευτής, ισχυρίζεται ότι ο παππούς του αγόραζε Ριζοσπάστη, από το περίπτερο κιόλας, στη 10ετία του 50 και του 60. 
Εντάξει υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. Ο Ριζοσπάστης δεν εκδιδόταν, ειδικά στα περίπτερα, για ένα σωρό λόγους.  Ποιος δίνει σημασία όμως; 
Ο απλός ανεγκέφαλος πολίτης, και μη μου πείτε πως υπερβάλλω, θα ζητήσει από το ΚΚΕ να αποδείξει ότι ο φασίστας δεν  έχει δίκιο. 
Θα σας ζητήσει αποδείξεις. Δυστυχώς μου έτυχε το περιστατικό  με το εξής αφοπλιστικό επιχείρημα. "Δε μπορεί, για να το λέει κάτι θα συμβαίνει. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει". 
Έρχεσαι λοιπόν αντιμέτωπος με την απόλυτη πολιτική βλακεία του 25χρονου, που θεωρεί το φασίστα φερέγγυο και σένα τον κομμουνιστή , περίπου ύποπτο απόκρυψης της αλήθειας.
Πάμε τώρα στο δεύτερο κρούσμα. Η εικόνα που βλέπετε δημοσιεύεται στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σήμερα. 
Γιατί αλήθεια η εφημερίδα αναπαράγει αυτή τη χονδροειδή μπούρδα.; 
Δεν ξέρει ο δημοσιογράφος ότι στα 13 του ένα παιδί, ούτε καν μέλος της ΚΝΕ δεν μπορεί να είναι. Ελάτε τώρα , φυσικά και το ξέρει. 
Ξέρει όμως πως όσο πιο χονδροειδής είναι η αντιΚΚΕ προβοκάτσια τόσο πιο εύκολα πιστευτή γίνεται.

Κάτι παράξενες συμπτώσεις...


Μια φράση που είχε χρησιμοποιηθεί από αστικά επιτελεία το 2002, τη φράση «δεν τελείωσε με τη "17Ν" η τρομοκρατία», ανέσυρε και επανέλαβε χτες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Την ώρα που έκανε τη σχετική δήλωση κυκλοφορούσε στα περίπτερα εφημερίδα με πρώτο τίτλο «Επιστρέφει ο εφιάλτης της τρομοκρατίας». Αφορμή μια ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι ταυτοποίησε αποτύπωμα που είχε βρεθεί σε μια ληστεία, με τον Ν. Μαζιώτη, που κατά την Αστυνομία είναι ο «υπ' αριθμόν ένα τρομοκράτης». 
Τέτοια σύμπτωση; Η τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται;
Λίγες μέρες πριν είχε δοθεί στη δημοσιότητα κείμενο του Μαζιώτη, του επικεφαλής του αυτοαποκαλούμενου Επαναστατικού Αγώνα, η ύποπτη δράση του οποίου αναδείχθηκε χρήσιμη σε διάφορες υπηρεσίες για την αναπαραγωγή της «τρομοκρατολαγνείας», που αντικειμενικά τροφοδοτεί την κρατική καταστολή ενάντια στο εργατικό, λαϊκό κίνημα.

Γιατί ανησυχούν και τρέχουν οι υποστηρικτές της ΕΕ;


Ένα κεντρικό ζητούμενο «των κεντροαριστερών διεργασιών», υπό τη διεύθυνση και την υποστήριξη των συγκροτημάτων ΔΟΛ – Μπόμπολα κ.α., είναι το πώς θα μαζέψει τα κομμάτια του αυτός ο πολυχρεοκοπημένος χώρος, ώστε, ανάμεσα σε άλλα, να συμβάλει στην υπεράσπιση της Ευρωπαϊκής «ιδέας», «προοπτικής» της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Λένε, π.χ., οι 58 προξενητάδες που καλούν σε αρραβώνα τύπου «ελιά» και οπωσδήποτε έως τις ευρωεκλογές, τα κομμάτια (στελέχη) του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βασική της επιδίωξη είναι να «ενισχύσει τις φιλελεύθερες εκσυγχρονιστικές φωνές στη ΝΔ και τις δημοκρατικές φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ»!! Η βιασύνη τους και η αγωνία τους για τις Ευρωεκλογές δεν κρύβεται ούτε και την κρύβουν.

«Αντιφασίστες»…


Ο κ. Σαμαράς, κατά την ομιλία του (11/10/2013) στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, μιλώντας για τις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή, είπε:
«Φάνηκε, δηλαδή,  ότι υπάρχει  ήδη επαρκές νομικό οπλοστάσιο από τη Δημοκρατία μας που επιτρέπει στην Πολιτεία να την προστατέψει τη Δημοκρατία και να προστατέψει και τη δημοκρατική νομιμότητα. Εκείνο που έλειπε ήταν η πολιτική βούληση»!!!
Πρόκειται για συγκλονιστική ομολογία.
Ώστε λοιπόν, όλο αυτόν τον καιρό δεν είναι ότι «δεν ήξεραν». Το κράτος και η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά και του κ. Δένδια δεν είναι ότι «είχαν άγνοια» για τον εγκληματικό χαρακτήρα των χιτλερικών αποβρασμάτων, ούτε ότι τους έλειπε το νομικό οπλοστάσιο. 

Θ.Παφίλης: Σε ποιόν ανήκουν όλα αυτά; Ο ήλιος, ο αέρας, όσα έχει η φύση; (VIDEO)


Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική - φασιστική οργάνωση και κανένας δεν πρέπει να τα ξεχωρίζει, σημείωσε ο Θανάσης Παφίληςκοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, υπογραμμίζοντας ότι κανένας δεν πρέπει να τα ξεχωρίζει και όποιος το κάνει, αποπροσανατολίζει το λαό.