Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η αποφασιστικότητα και η πείρα του ΠΑΜΕ ακύρωσαν
τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των μηχανισμών της
να το μπλέξουν στην προβοκάτσια


Προβοκάτσια με τη σφραγίδα της κυβέρνησης.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, το Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκαν σε πεδίο καταστολής των λαϊκών διαδηλώσεων, με την αγριότητα να κορυφώνεται στη διάρκεια του διημέρου 28 και 29 Ιούνη. 
Το προηγούμενο ανάλογο μπαράζ είχε εκδηλωθεί στις 15 Ιούνη. 

Η φτώχεια και τα αντεργατικά μέτρα φθείρουν την υγεία των εργαζομένων.Παρέμβαση του Χρήστου Παπάζογλου, γιατρού Εργασίας, σε πρόσφατη ημερίδα της ΔΗΠΑΚ για τις συνέπειες της κρίσης στην υγεία των εργαζομένων.
«Επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία των εργαζoμένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων έχει η πολιτική που αναπαράγει τη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση, την εκμετάλλευση.
Τα μέτρα που λαμβάνονται εν μέσω καπιταλιστικής κρίσης, τα διάφορα μείγματα πολιτικής που φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους, αποτελούν συνέχεια μίας πολιτικής που προϋπήρχε της κρίσης και που σήμερα εφαρμόζεται με επιταχυμένους ρυθμούς.

... ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ....ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : Aristera sti Mitilini
Αυτή την ώρα που η βαρβαρότητα απέναντι στους απεργούς και εργαζόμενους πολίτες αυτής της χώρας, εξελίσσεται, απεγνωσμένοι και φοβισμένοι πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν (πολλοί για πρώτη φορά) το πραγματικό πρόσωπο του συστήματος που μέχρι τώρα στήριζαν, ανώριμα σκεπτόμενοι, καταφεύγουν στον προσφιλή τους αντικομμουνισμό, φωνάζοντας στο (ζούγκλα) που ακούω, Που είναι η Παπαρήγα και το ΚΚΕ να παλέψει εδώ μαζί μας ;;;;;

Τους ρωτώ λοιπόν, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Παπαρήγα και το κόμμα της, αλλά γιατί η βλακεία τούτη την ώρα με εξοργίζει.....

Πιστεύουν στις θέσεις του ΚΚΕ ;;;;

32 χρόνια από την κύρωση της Συνθήκης Ενταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ - Ευρωπαϊκή Ενωση.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στις 28 Ιούνη 1979 η Βουλή ψήφισε τη συνθήκη προσχώρησης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, ενώ φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΟΚ - ΕΕ. 
Ολα τα αστικά κόμματα, το μεγάλο κεφάλαιο (στη βιομηχανία, στο εμπόριο, στις τράπεζες) έχουν κάθε λόγο να εκτιμούν ως ιστορική επιλογή και μεγάλο επίτευγμα την ένταξη και προσαρμογή της Ελλάδας στη διακρατική ιμπεριαλιστική συμμαχία που προώθησε την ενιαία ευρωενωσιακή αγορά, καθώς και την ευρωζώνη, με στόχο την ισχυροποίηση των ευρωπαϊκών μονοπωλίων. 
Τα οφέλη που αποκόμισε η πλουτοκρατία ήταν πολλαπλά και μεγάλα και αυτό αφορά και χώρες όπως η Ελλάδα, που βρίσκονται σε κατώτερη βαθμίδα της ευρωενωσιακής λυκοσυμμαχίας.

Και ξαφνικά ... μας τελείωσαν τα επεισόδια.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : γλόμπινγκ
Είναι αξιοθαύμαστο το πόσο καλά παίζουν το παιχνίδι τους οι αστοί,
48ωρη απεργία, 48 ώρες επεισόδια ...
35 μέρες αγανακτισμένοι, 0 ώρες επεισόδια ...
Γιατί τα επεισόδια και οι κουκουλοφόροι εμφανίζονται μονάχα όταν έχουμε απεργιακές κινητοποιήσεις ? 
Άραγε, τα επεισόδια ενορχηστρώνονται απο τους οργανωμένους απεργούς όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί στο παρελθόν πολύ απο τους δημοσιογράφους των αστικών MME,  ή μήπως τα επεισόδια ενορχηστρώνονται απο τα κυρίαρχα κοινωνικά τμήματα, τα οποία φοβούνται και ενοχλούνται, απο τους οργανωμένους απεργούς !!!

Πατριδίλα!..Πατριδίλα! Αυτό είναι η κολόνια, το άρωμα, 
ο φερετζές του φασίστα. 
Που δεν σηκώνει, δε φέρει, δεν τιμά τη σημαία της πατρίδας. 
Την κραδαίνει ως ρόπαλο. Και σκούζει σαν πορτιέρης σε ύποπτο κέντρο συναλλαγών, που απλώς έχει τα χρώματά της σε θολό λογότυπο.
Πατριδίλα! Αυτό είναι το επικοινωνιακό κάδρο των κληρονόμων της εξουσιαστικής εταιρείας Ελλάδα ΑΕ, που τραβάει τάχα μου την προσοχή απ' το θέμα και το περιεχόμενο του έργου - πίνακα. 
Είναι η καλά μελετημένη από ειδικούς εικόνα για μάζα ηλιθίων, που θέλει το Καστελόριζο φόντο για την «πρόσκληση» του ΔΝΤ και τη «φιλοξενία» του με τα ...κλειδιά στο χέρι.
Πατριδίλα! Αυτό μυρίζει όταν οι νταβραντισμένοι από την καταπίεση, την πλύση εγκεφάλου, την απελπισία της έλλειψης πολιτικής και κοινωνικής παιδείας, φέρουν τη στολή ως κουκούλα στο όνομα ενός λαού που δεν τον αναγνωρίζουν για να του ανήκουν και να τον υπερασπιστούν.

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. ...Από το  δελτίο ειδήσεων (01/7/2011) του Alter μια συζήτηση για το παρακράτος, του Νίκου Χατζηνικολάου, με τους Νίκο Μπογιόπουλο (Ριζοσπάστης), την «κυβερνητική εκπρόσωπο» Κάτια Μακρή, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Χρήστο Πρωτόπαπα (εμφανίζεται με μια δήλωση της και η Ντόρα Μπακογιάννη).