Σελίδες

2 Μαΐ 2019

ΣΥΡΙΖΑ: "Ήπιο πραξικόπημα"... "δημοκρατικής διεξόδου"... και τα μυαλά στον Τράμπ...

Η εκκωφαντική σιωπή των πρώτων ωρών της απόπειρας πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα αντικαταστάθηκε από μια εύγλωττη απόπειρα «ωραιοποίησης» της εξόφθαλμης ιμπεριαλιστικής επέμβασης, αντικαθιστώντας τον όρο πραξικόπημα με αυτόν της «αντιδημοκρατικής παρέμβασης». Ο λόγος βέβαια γίνεται για το ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση του.
Στη συνέχεια ήρθε η πλήρης ταύτιση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βεβαίως δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να επισημοποιεί την επέμβαση στα εσωτερικά της Βενεζουέλας και να ζητά απλώς ένα ήπιο πραξικόπημα.

«Silver Alert» για τη συνδικαλιστική μαφία!

Η ατελείωτη γύμνια του εργατοπατερισμού... 

Η λέξη γύμνια φαντάζει πλέον λίγη για να περιγράψει την εικόνα που παρουσιάζει ο εργατοπατερισμός, όπως αυτή αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά στη «συγκέντρωση» στην οποία κάλεσαν χτες οι ηγετικές ομάδες της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος:
  • Μια χούφτα εργατοπατέρες, περίπου 50 με 70 όλοι κι όλοι, σκορπισμένοι στην άδεια πλατεία... 
  • Καμιά δεκαριά απ' αυτούς να καμώνονται πως ακούν τις δύο... ομιλίες - εξπρές, συνολικής διάρκειας 8 λεπτών (!), από στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ στο ΕΚΑ, που προφανώς βιάζονταν να τελειώνει αυτό το άθλιο σκορποχώρι, να κάνουν καμιά δήλωση στα κανάλια και να πάνε σπίτια τους...
  • Και το «κερασάκι»;