Σελίδες

18 Απρ 2019

Οι λαθροχειρίες της συνδικαλιστικής μαφίας συνεχίζονται

«Τίποτε δεν τους δίδαξαν οι άδοξες προσπάθειές τους να επιβάλλουν συνέδριο νόθων και εργοδοτών, το γεγονός ότι δεν τους στήριξε ποτέ κανείς εργάτης, ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στη Ρόδο» τονίζει το ΠΑΜΕ για τις 61 συνδικαλιστικές οργανώσεις που ζήτησαν τον αποκλεισμό της ΔΑΣ από την ΓΣΕΕ.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Παρουσίασαν στα δικαστήρια έγγραφο 61 οργανώσεων που ζητούσαν με αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων τον αποκλεισμό της ΔΑΣ από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ. Είναι όμως έτσι;

Άθλια προεκλογική παράσταση στις «πλάτες» της Iστορίας

ΚΚΕ: Οχι στις προεκλογικές αθλιότητες, εδώ και τώρα, χωρίς περιστροφές, η κυβέρνηση να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις!
Ο τυχοδιωκτισμός τους δεν έχει όριο. Για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων δεν δίστασαν να …«ξεπετάξουν» και το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων για να …πουλήσουν «πατριωτισμό» με προφανή στόχο να τον αξιοποιήσουν την προεκλογική περίοδο σαν «καύσιμο» της δήθεν «προοδευτικής συμμαχίας» τους. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστησαν μια ακόμα παράσταση στη Βουλή. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν για τα προεκλογικά τους παιχνίδια ακόμα ακόμα και το τεράστιο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων για τα εγκλήματα των ναζί στην Ελλάδα.