Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Θράσος, μόνο;

Δήλωση του γεν. γραμματέα του ΝΑΤΟ, Ράσμουσεν :

- «Αυτό που η Ρωσία κάνει τώρα στην Ουκρανία παραβιάζει τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Απειλεί την ειρήνη και 
ασφάλεια της Ευρώπης».
Μάλιστα !


Ώστε έτσι …

Ενώ, αυτό που κάνει το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, μαζί και οι ΕΠΑ, είναι σύμφωνο με τις αρχές του Κ.Χ. του ΟΗΕ !

Το να διώχνεις ντε και καλά έναν Πρόεδρο, που δεν σου κάνει και να τον αντικαθιστάς με άλλον χωρίς εκλογές, μάλιστα να είναι και ναζί και φασίστας, είναι προς το συμφέρον και της … ειρήνης και της … ασφάλειας της Ευρώπης !

Το να κρατάς υπό ξένη κατοχή (Τουρκία, Αγγλία) μια χώρα (Κύπρος), επίσης είναι ΚΑΙ σύμφωνο με τις “αρχές” του ΟΗΕ, προφανώς ΚΑΙ υπέρ της ειρήνης και ασφάλειας της Ευρώπης!

Ο Βενιζέλος σύμμαχος της νεοναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας

Επικίνδυνο παιχνίδι σε βάρος τόσο της ελληνικής ομογένειας, όσο και συνολικά του λαού της Ουκρανίας, παίζει η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της χώρας στο ενδοϊμπεριαλιστικό παιχνίδι μεταξύ Ρωσίας ΗΠΑ και ΕΕ για τον έλεγχο της Ουκρανίας.
Την ώρα που η νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, απαγορεύει τη χρήση της γλώσσας των μειονοτήτων, αλλά και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, συνδιαλέγεται μαζί της με στόχο όπως δήλωσε «να ξεπεράσουμε την ένταση στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο, μεταξύ δύο γειτονικών και φίλων κρατών που έχουν τεράστια σημασία και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, για την παγκόσμια ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα».
Την ίδια ώρα, σε ομιλία του προς του ομογενείς στη Μαριούπολη της Κριμαίας,

Χρυσή Αυγή-Svoboda: Τα ναζιστικά κτήνη έχουν την ίδια απεχθή μούρη

Χρυσή Αυγή-Svoboda: Τα ναζιστικά κτήνη έχουν την ίδια απεχθή μούρη

Έλληνες και Ουκρανοί νεοναζί, νοσταλγοί του Χίτλερ, μαζί, σε κοινή εκδήλωση.