Σελίδες

7 Φεβ 2013

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???

Η Λ. Κανέλλη στο MEGA (7/2/2013)



Είπε ανάμεσα στα άλλα η βουλευτής του ΚΚΕ: «Επειδή πολύς λόγος γίνεται από το αστικό πολιτικό προσωπικό, κατά κόρον περί Συνταγματικότητας κλπ συστηματικά στην ελληνική κοινωνία, στην ελληνική νομοθεσία με γνωμοδοτήσεις

Στων νησιωτών την ολόμαυρη ράχη...


Οπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις των κυβερνώντων, ο μεγαλύτερος εχθρός των νησιωτών στην Ελλάδα είναι... οι ναυτεργάτες.
Αυτοί, οι ναυτεργάτες, με τις απεργίες και με τις διεκδικήσεις τους «λειτουργούν καταστροφικά εις βάρος των νησιωτών».
Ετσι ισχυρίζονται οι κυβερνώντες.
Ας δούμε τώρα ποιοι τα λένε αυτά. Ας δούμε, δηλαδή, το «ποιόν» των κυβερνώντων, που χτυπούν τους ναυτεργάτες για να προστατέψουν - όπως λένε - τους νησιώτες.
Οπως θα φανεί από τα έργα τους - και όχι από τα λόγια τους - οι κυβερνώντες τόσο πολύ κόπτονται για τους νησιώτες, όσο ακριβώς κόπτονται και για τους ναυτεργάτες, και για τους εργάτες, και για τους αγρότες και γενικώς για το λαό.
*
1) Σε αυτή την Ελλάδα, στη νησιωτική Ελλάδα, είναι που οι εφοπλιστές, με τις πλάτες των κυβερνώντων, έχουν από το 2001 και μετά επιβάλει αυξήσεις κατά 500% (!) στις τιμές των εισιτηρίων και έτσι:

Ποιοι είναι οι «στρατολόγοι»;

Ακρως ενδιαφέρουσα και συνάμα αποκαλυπτική η δήλωση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. (στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος») για τον τρόπο δράσης των «στρατολόγων» με σκοπό τη δημιουργία ένοπλων οργανώσεων και τρομοκρατικών ομάδων. 
Το αποκαλυπτικό δεν είναι βέβαια ότι διαχρονικά οι στρατολόγοι «εντοπίζουν» και στρατολογούν στις «ένοπλες οργανώσεις» νεολαίους ηλικίας 18 - 20 ετών, αλλά ότι οι στρατολόγοι παραμένουν εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια «αόρατοι» και ασύλληπτοι, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους γνωρίζουν τα πάντα, δηλαδή και τον τρόπο που δρουν αλλά και τα πρόσωπα. 
Ιδού τι δηλώνει ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.