Σελίδες

3 Απρ 2013

Γιάννενα: Σήμερα η ημερίδα για τον κλάδο των Κατασκευών και τη λαϊκή στέγη

Ανοιχτή ημερίδα διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ιωαννίνων σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Γιοσέφ Ελιγιά 7).

Το θέμα της ημερίδας είναι «Η φροντίδα για τις λαϊκές ανάγκες σε στέγη και υποδομές, άμεση προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της ανεργίας στον Κλάδο των Κατασκευών. Η πρότασή μας για την ανάπτυξη του Κλάδου».

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο τονίζει:

«Το πρόγραμμα της ημερίδας, πέραν της εισηγητικής ομιλίας εκ μέρους της διοίκησης του Συνδικάτου

ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΠΟΧΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ


Ασυγκράτητος Λ.Λαζόπουλος

Λόγω θυμού, το ομολογώ, είπα να μην μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τη χθεσινή εκπομπή του Λ.Λαζόπουλου που ήταν πάντως συνέχεια των προηγούμενων.


Τελικά απλά θα προσπαθήσω να κρατήσω την πίκρα και το θυμό μέσα σε όρια.

Αυτό που δε χρειάζεται και πολύ σκέψη πάντως είναι ότι παγιώνεται στην εκπομπή του η αντιΚΚΕ προπαγάνδα, χωρίς μάλιστα να  πολυσκέφτεται ή να διασταυρώνει τα όσα λέει. (π.χ. ότι περίπου το ΚΚΕ έχει βάλει μαύρη λίστα και το Μπογιόπουλο και το βιβλίο του που όποιος έχει μάτια έχει δει ότι έχει προβληθεί τρομερά και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ φέτος και φυσικά σε όλα τα μέσα του ΚΚΕ)
Τι να σχολιάσεις δηλαδή για "επιχειρήματα" του τύπου, "εκεί(δηλαδή στο "Ρ") τους αφήνουν να μιλάνε λίγο πριν τους αποκεφαλίσουν";  Σε τι διαφέρει δηλαδή το "επιχείρημα", τύπου κονσερβοκούτι,  από τα όσα έλεγαν και λένε ακόμα για το ΚΚΕ οι διάφοροι φασιστικής προέλευσης "δημοκράτες" από τα άγρια πέτρινα χρόνια μέχρι τώρα;