Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι ο Αντικομμουνισμός, ηλίθιε...

    Ο «αντικομμουνισμός» είναι εκείνη η πολιτική ιδεολογία που αποτελεί το νήμα που ενώνει από τον Πινοσέτ μέχρι τον Παττακό και από τον Φράνκο μέχρι τον Μακάρθι. Πρόκειται για τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή κάθε αντιδραστικής, ανελεύθερης, καταπιεστικής, τρομοκρατικής και δικτατορικής συμπεριφοράς απέναντι σε χώρες και λαούς.
    Είναι μια στείρα  υστερική και άκρως συντηρητική ιδεολογία, που δεν κατάφερε να οικοδομήσει ουσιαστικά κανένα σοβαρό θεωρητικό επιχείρημα ενάντια στον κομμουνισμό, παρά μόνο τη συμμαχία της με τα πιο ολοκληρωτικά και φασιστικά καθεστώτα.

Νέο κατάπτυστο αντικομουνιστικό μνημόνιο!

Οι καπιταλιστικές - αστικές δημοκρατίες που στα σπλάχνα τους γεννήθηκε και αναγεννιέται πάλι ο φασισμός, ανέλαβαν να επιτεθούν και πάλι κατά της κομμουνιστικής ιδεολογίας (η οποία πλανάται από πάνω τους σαν «φάντασμα»), «εκλαϊκεύοντας» τον χυδαίο αντικομουνισμό των φασιστών με δημοκρατικό λεξιλόγιο και μανδύα! 


Όλη η ιστορία γραμμένη ανάποδα, στη βάση της εξίσωσης φασισμού – κομμουνισμού και με όλο το δηλητήριο κατά της κομμουνιστική ιδεολογίας.


Χειροκροτούν ακόμη και τις απαγορεύσεις των συμβόλων στο όνομα της εξίσωσης της απαγόρευσης με τα ναζιστικά σύμβολα. Σαν να μην έχει γεμίσει η Ευρώπη τους από «γεννόσημα» ναζιστικά και φασιστικά σύμβολα που φτάνουν και σε κυβερνητικά επίπεδα.

Ανατρέπουν την πραγματική ιστορία και την αντικαθιστούν με  αντικομουνιστικές επινοήσεις.