Σελίδες

29 Απρ 2013

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα στον «902.gr» (VIDEO)



Συνέντευξη στον «902.gr» και τους δημοσιογράφους Ζήση Νούσια και Περικλή Κουρμούλη παραχώρησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ σχετικά με την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση. Όπως καταγγέλλει, στοχεύουν απευθείας στην υποταγή των εργαζομένων, στην άμεση ανάκαμψη των κερδών της μεγαλοεργοδοσίας που θα πατάει πάνω στην εξαθλίωση του λαού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:
«Για την κυβέρνηση η "ανάσχεση" της ανεργίας περνάει πάνω από τα πτώματα των εργαζόμενων και των ανέργων. Οι χθεσινές τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ που υιοθετήθηκαν από την κυβέρνηση είναι προκλητικές, στοχεύουν απευθείας στην υποταγή των εργαζόμενων, στην άμεση ανάκαμψη των κερδών της μεγαλοεργοδοσίας που θα πατάει πάνω στην εξαθλίωση του λαού.
Αυτοί που στερούν σε εκατοντάδες χιλιάδες το δικαίωμα στη δουλειά δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε εξ ονόματός τους. Οι υπερασπιστές του συστήματος που ξεριζώνει εργαζόμενους από τους τόπους δουλειάς και τους στέλνει στην ανεργία προχωρούν παραπέρα. Είναι αδίστακτοι!

Η μιζέρια των δημοσιογραφικών κύκλων

1. Η έλλειψη αυθεντικής σκέψης, η εγγυημένη άγνοια καθιστούν ευάλωτο τον πολίτη και αναθέτουν την «ανατροφή» του σε πάσης φύσεως γουρούνια. Η μιζέρια των δημοσιογράφων στις μέρες μας έχει δημιουργήσει μια διαρκή τάση: να σκαλίζουν και να αναδεικνύουν οτιδήποτε βρίσκεται στο βούρκο της Χρυσής Αυγής.

2. Η δημοσιογραφία διακατέχεται από γενικές ιδέες, και ως εκ τούτου γενικές και αόριστες είναι οι αναφορές της που σκοπό έχουν να εξουδετερώσουν και ν' αφοπλίσουν οποιονδήποτε δεν είναι όμοιός τους. Ο επίμονος αντικομμουνισμός τους έχει στόχο τις ζωτικές δυνάμεις μέσα στο κίνημα.

3. Η δημοσιογραφία επιβιώνει χάρη στην πανουργία της και την παράνοιά της ότι είναι η πρώτη τη τάξει