Σελίδες

9 Απρ 2014

Έξοδος στις αγορές: το ψευδεπίγραφο μήνυμα

Να, λοιπόν, που βρέθηκε καινούργια καραμέλλα για να μας δώσουν να πιπιλίσουμε. Έξοδος στις αγορές! Ποιος την χάρη μας, δηλαδή. Και να πανηγύρια οι συγκυβερνήτες... και να πανηγύρια οι συν αυτοίς μωροί και τυφλοί... και να πανηγύρια ο δημοσιογραφικός εσμός τής πλύσης εγκεφάλου των οκτώ... και να πανηγύρια οι αναλυτές στα τηλετραπέζια παράλληλων μονολόγων και στις φυλλάδες τών μεγαλοεργολάβων-εκδοτών... Κι από δίπλα, ο κάθε άσχετος κι αταξικός φουκαράς να ελπίζει πως τα χειρότερα πέρασαν και πως κάτι θα γίνει από δω και πέρα.

Το κακό είναι πως όλα τούτα τα πανηγύρια δεν έχουν καμμιά βάση, ανεξάρτητα από την σκοπιά που εξετάζει κανείς την κατάσταση. Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι πανηγυρίζουν. Εδώ βρίσκεται η εξήγηση στο ότι το μοναδικό θετικό σημείο που βρίσκουν σε τούτη την έξοδο στις αγορές είναι πως η Ελλάδα στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο και πως πλησιάζει η στιγμή που θ' αρχίσει η ανάκαμψη. Με απλά λόγια, δηλαδή, ετούτη η πολυθρύλητη έξοδος γίνεται έτσι, για να δοθεί ένα μήνυμα.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ όλοι και δείχνουμε τη δύναμή μας




ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ξεπερνώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, τα εμπόδια που βάζει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.
Πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε! 
Να πιστέψουμε και να δοκιμάσουμε τη δύναμη μας.
Καμία αναμονή.