Σελίδες

2 Οκτ 2021

Αντανακλαστικά...

 Οι επιθέσεις φασιστοειδών στη Σταυρούπολη με
δολοφονικά μέσα σε βάρος μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών είναι μία πολύ σοβαρή εξέλιξη που απαιτεί δράση, λαϊκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο φασισμό και ενάντια στο σύστημα που τον θρέφει, ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίσταση έχει αξία να «διαβαστούν» τα αντανακλαστικά των πολιτικών δυνάμεων για

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κανένας εφησυχασμός! Οπλο του συστήματος ο φασισμός

 Με μια μεγάλη συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης, που όμοιά της δύσκολα μπορούν να θυμηθούν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης, το εργατικό - λαϊκό κίνημα έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα που έφτασε σε όλες τις εργατογειτονιές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι και ο λαός, οργανωμένοι στα σωματεία και στους μαζικούς φορείς τους, δεν τρομοκρατούνται από τα φασιστοειδή. Δεν θα επιτρέψουν τα σχολεία και οι γειτονιές τους να αποτελέσουν «φωλιές» των

Αυτή είναι η “Νέα Δημοκρατία” σου, κύριε Μητσοτάκη

 ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και “θεωρία δυο άκρων”: Από τον
κυβερνητικό εκπρόσωπο μέχρι τον υφυπουργό Παιδείας και από τον Γεωργιάδη μέχρι τους Μπογδανοσιμόπουλους, η προπαγάνδα – ξέπλυμα του φασισμού ανάγεται σε επίσημο κυβερνητικό λόγο!

  Τι γνώμη θα σχηματιζόταν για κάποιον που ενώ τον ρωτάς για το έγκλημα που διαπράχτηκε μπροστά στα μάτια του, εκείνος αρχίζει τα “ναι μεν, αλλά…” προσπαθώντας να μοιράσει τις ευθύνες ανάμεσα στον θύτη και το…θύμα;