Σελίδες

29 Νοε 2019

Ένας καφές είναι πολύ λίγος... – Όλη η χυδαία προβοκάτσια Τζήμερου σε βάρος Πρωτούλη (VIDEO)


Ολόκληρο το βίντεο ξεσκεπάζει τη στημένη πρόκληση του ναζί με κοστούμι Τζήμερου ενάντια στον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης, που υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των εμποροϋπαλλήλων του Αιγάλεω ενάντια σε “εορταστικές” παρατάσεις ωραρίου.


Το βίντεο που ανέβασε η “Δημιουργία Ξανά”, παράταξη του ανθυποΚασιδιάρη Τζήμερου, έδωσε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να χαρεί τον Πρωτούλη και την αντίδρασή του απέναντι σε έναν Ναζί με κοστούμι - με την εξαίρεση των ομοίων του και μερικών ανόητων Συριζοτρόλ στο twitter που λένε τραμπούκο τον Πρωτούλη. Δε μας έδειξε όμως -σκόπιμα προφανώς, με την κατάλληλη κοπτοραπτική- τι είχε προηγηθεί και προκάλεσε το ξέσπασμα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής. Μολονότι κάποιοι έντιμοι ρεπόρτερ μετέφεραν το γεγονός με αντικειμενικότητα, η εικόνα ως τεκμήριο έχει άλλη δύναμη.

Ο “εθνικός ρουφιάνος” ζητάει και τα ρέστα - Εξώδικο στην Ελληνοφρένεια


Ο καταδότης Μπογδάνος εξοργίστηκε γιατί τον είπαν "ρουφιάνο" και έστειλε εξώδικο στους συντελεστές της Ελληνοφρένειας, επειδή περιέγραψαν αυτό που έκανε!!!


Αφού ξεμπέρδεψε με τις βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μην έχοντας αυτή τη βδομάδα κάποια αφορμή για να ασκήσει το αγαπημένο του χόμπι, αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο στους παρουσιαστές της “Ελληνοφρένειας”, για το περιεχόμενο μιας σειράς εκπομπών, που ο βουλευτής – ποιητής – δημοσιογράφος θεωρεί πως αποτελούν “μια προαποφασισμένη και σκόπιμη προσπάθεια ακραίας σπίλωσης και προσβολής της προσωπικότητας και του ονόματός μου, καθόσον εκφεύγει πλήρως από τα ανεκτά όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και δεοντολογίας και επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση συκοφάντησης μου.”