Σελίδες

24 Φεβ 2020

Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει ο ΣΥΡΙΖΑ;

“Ψεύτικα δίπολα” ΓΣΕΕ – ΠΑΜΕ και “κομματικούς στρατούς” βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο – παρωδία της ΓΣΕΕ

Δεν μπορούν να κρύψουν στο ΣΥΡΙΖΑ τον καημό τους που, παρά τα 4,5 χρόνια στην εξουσία, δεν μπόρεσαν να διεισδύσουν όσο θα ήθελαν στο συνδικαλιστικό κίνημα, και να γίνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, όσο κι αν προσεταιρίστηκαν πράσινα στελέχη και σε αυτό το χώρο, έναν από “τους αρμούς της εξουσίας” για να χρησιμοποιήσουμε τη δική τους διάλεκτο. Για το λόγο αυτό, μπροστά στα αίσχη που διαπράττονται στην ανώτατη συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και μέρες έχει επιδοθεί, αρχικά με κείμενα φίλιων ΜΜΕ και αρθρογραφία στελεχών του, αλλά πλέον και επίσημα με ανακοίνωση του τμήματος Εργατικής Πολιτικής του κόμματος, σε μια επιχείρηση “εξίσωσης των δύο άκρων”, παρουσιάζοντας συνδικαλιστική μαφία και ΠΑΜΕ ως ίσα και όμοια.

ΓΣΕΕ Mafia...

Την άθλια μεθόδευση αποκλεισμού αντιπροσώπων από Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ από το συνέδριο-παρωδία της ΓΣΕΕ καταγγέλλει η ΔΑΣ, τονίζοντας ότι αυτές οι μεθοδεύσεις θα πέσουν στο κενό.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ σημειώνει:
«Είναι βαθιά νυχτωμένοι στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, αν νομίζουν ότι με δυνάμεις καταστολής, μπράβους και εισαγγελείς θα αποδεχτούμε τις άθλιες μεθοδεύσεις και τις προκλήσεις τους!