Σελίδες

7 Μαρ 2020

Προσφυγομάστερ!

Τώρα που η χώρα σκίζεται σχεδιασμένα και προπαγανδιστικά στα δύο, και υψώνονται τείχη ανάμεσα σε προσφυγοπροστάτες και προσφυγοδιώκτες, στην Αγρια ΕυρωΝΑΤΟική Δύση της «πολιτισμένης» ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας, σας καλώ να διαβάσετε με προσοχή μια πτυχή της εντεταλμένης δράσης των μηκυάδων ακαδημαϊκού επιπέδου (;), που τρέχει θεωρητικά αφανώς, ώσπου οι μέλλουσες γενιές να τρέχουν και να μη φτάνουν.
Το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσφέρει (;) μεταπτυχιακό δίπλωμα (μάστερ ΜSc) με τον τίτλο «master στα media και τις προσφυγικές - μεταναστευτικές ροές». Εχει διάρκεια δύο εξαμήνων, με ενδιάμεσο θερινό πρόγραμμα στη Μυτιλήνη. Το μεταπτυχιακό έχει δύο κατευθύνσεις από είκοσι φοιτητές που θα γίνονται δεκτοί στην καθεμιά, η μία με αντικείμενο «ειδησεογραφικά μέσα των προσφυγικών ροών» και η άλλη «επικοινωνιακή διαχείριση (μάνατζμεντ) των προσφυγικών - μεταναστευτικών ροών».

Οι συκοφαντίες των «Παρεμβάσεων» προς το ΠΑΜΕ αποκαλύπτουν τα τεράστια αδιέξοδά τους

Εκατοντάδες συνδικάτα, σωματεία και χιλιάδες εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους της Αττικής, από το πρωί της Τετάρτης 25/2, έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι, με μια μαζική, μαχητική, ολοήμερη κινητοποίηση, όχι απλά δεν νομιμοποίησαν αλλά καταδίκασαν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο το «συνέδριο» - παρωδία της ΓΣΕΕ, το «συνέδριο» των ΜΑΤ, των νόθων και εργοδοτών, των fast track διαδικασιών. Η αθλιότητα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Μέσα στο χώρο του «συνεδρίου» οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ έδωσαν για μια ακόμα φορά τη μάχη ενάντια στον εκφυλισμό, ενάντια στην παρουσία των εργοδοτών μέσα στα συνδικάτα. Η μάχη αυτή αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια!