Σελίδες

18 Ιουλ 2019

H απολογία του Νίκου Μπελογιάννη, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Νέος πρόεδρος της Βουλής με 283 ψήφους (ΝΔ + ΣΥΡΙΖΑ + ΚΙΝΑΛ + ΜΕΡΑ25 + ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) ο Κ.Tασούλας, ο άνθρωπος που δικαίωσε την εκτέλεση Μπελογιάννη.
Η απολογία του Νίκου Μπελογιάννη είναι η καλύτερη απάντηση στα περί "κομμουνιστικής δικτατορίας" που είχε αναφερθεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής.
Κατά τη γνώμη μας η έμμεση επιδοκομασία της εκτέλεσης Μπελογιάννη από όλους τους "αριστερούς" δείχνει από την πρώτη στιγμή, την πρώτη κιόλας μέρα, απροκάλυπτα, ότι το ΚΚΕ και μόνο είναι ο πραγματικός αντίπαλος τους. 

Όσοι πρώην ψηφοφόροι  του ΚΚΕ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, για να μην έρθει η Δεξιά, ας ξέρουν ότι τελικά δεν ψήφισαν αντιδεξιά, αλλά αντιΚΚΕ.
Δείχνουν λοιπόν τις πραγματικές τους προθέσεις. Δε θα μας παραξενέψει αν υιοθετήσουν οποιαδήποτε αντικομμουνιστική ρητορική ή και πρακτική.

Ξεχείλησε ο ναζιστικός υπόνομος - Ο Φύσσας φταίει που τον δολοφόνησα, λέει ο αιμοσταγής χρυσαυγίτης

Το ναζιστόμουτρο ξέρασε και στη δίκη. Το στέλεχος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Γιώργος Ρουπακιάς ούτε λίγο, ούτε πολύ έριξε στον Παύλο Φύσσα την …ευθύνη που τον δολοφόνησε. 

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα περιγράφοντας το περιστατικό και τα τα γεγονότα που προηγήθηκαν της στυγερής δολοφονίας Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013, ήταν για μια ακόμα φορά προκλητικός και εμετικός. 
Το ναζιστικό σπουπίδι έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί «έκανα μια απλή ανθρωποκτονία και την έκαναν θέμα επειδή είναι το πολιτικό από πίσω». Η αφαίρεση της ζωής ενός ανθρώπου. Μια στιγμή δολοφονία για το κάθαρμα Ρουπακιά είναι μια «απλή ανθρωποκτονία». 
Μάλιστα το κάθαρμα έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι έσκυψε ο Παύλος «και πήγε το μαχαίρι στην καρδιά» του…