Σελίδες

13 Ιουλ 2010

ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ η Ν.Δ.!!!

Στην αντικατάσταση του Νίκου Γκόντα με άλλο "γαλάζιο" στέλεχος,για την θέση του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων,προσανατολίζεται η Ρηγίλλης. Οι δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,δείχνουν πως ο Δήμος Ιωαννιτών με μια ισχυρή υποψηφιότητα όπως του Φίλιππα Φίλιου,θα χαθεί από την πρώτη Κυριακή.Έστι,τις τελευταίες ημέρες,γίνονται προσπάθειες,προκειμένου να πειστούν κάποια στελέχη να τεθούν επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Για τον λόγο αυτό,βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στα Γιάννενα ο κ. Σιμόπουλος,μέλος της επιτροπής εκλογών της Ν.Δ. και στενός συνεργάτης του Βασίλη Μιχαλολιάκου,ο οποίος μαζί με το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Θανάση Τσάνη,συναντά τις τελευταίες ημέρες τοπικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟΔΕ,προκειμένου να συγκεντρώσει προτάσεις για τον αντικαταστάτη του Νίκου Γκόντα.Να θυμίσουμε πως και στις εκλογές του 2006 ο κ. Τσάνης δεν στήριξε τον Νίκο Γκόντα!!!Ήδη όμως οι κ.κ. Σιμόπουλος και Τσάνης, "έφαγαν πόρτα" από τον Σταύρο Καλογιάννη,ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Οι συνεργάτες όμως του κ. Σαμαρά,πίστευαν πως τις επόμενες ημέρες,θα κατάφερναν να αποσπάσουν το "ναι" του κ. Καλογιάννη κατόπιν ισχυρών πιέσεων.Ο Καλογιάννης όμως τους..."χάλασε την σούπα",μιας και έπσευσε χθες να τοποθετηθεί δήμόσια από το κενρτικό δελτίο ειδήσεων του ITV,όπου μιλώντας στον δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα,είπε πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων. Τα ονόματα που έχουν απομείνει τώρα πια στο τραπέζι,είναι του γνωστού επιχειρηματία Σπύρου Καμπέρη αλλά και του πρώην δημάρχου Τάσου Παπασταύρου.Τα "γαλάζια" στελέχη προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση της υποψηφιότητας στο Δήμο Ιωαννιτών,μέχρι την ερχόμενη Κυριακή,μιας και την επόμενη Τετάρτη 21 Ιουλίου θα έρθει στα Γιάννενα ο Αντώνης Σαμαράς και πρέπει όλα τα εσωτερικά μέτωπα να είναι ή να φαίνονται κλειστά...

ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΕΛΕΟΣ , ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Συνεχίζει να "πουλά τρέλα" η γνωστή ολιγομελής ομάδα "αγανακτισμένων" πολιτών του Ελληνικού, αφού μετά τη συνάντηση που είχαν πριν λίγη ώρα στην Περιφέρεια Ηπείρου με την Γ.Γ. κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα και τις δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά προς τα τοπικά ΜΜΕ, διεφάνηκε ότι δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και του αδιεξόδου το οποίο δημιουργεί η ατέρμονη συμπεριφορά τους και πλέον προσπαθούν να "αγοράσουν" χρόνο μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου, όταν θα συζητηθούν οι ενστάσεις τους στο ΣτΕ!!! Μόνο που μέχρι τότε όλα θα έχουν λήξει και θα πάψουν και οι ίδιοι να... "καμαρώνουν" τους εαυτούς τους στα τοπικά κανάλια και να κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα. Αρκεί βέβαια ο Εισαγγελέας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσει -ως οφείλει- πέρα και πάνω από τα κάθε είδους συμφέροντα και μικροσκοπιμότητες των διαφόρων τοπικών "παραγονταραίων". Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το μέλος της "Επιτροπής Αγώνα" κ. Αιμίλιος Πατσούρας δεν παρέλειψε να εκθειάσει το ρόλο του... Νίκου Γκόντα(!) στο ζήτημα του ΧΥΤΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι: "Μην ανησυχείτε με τα πρόστιμα και το κλείσιμο της Δορούτης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ θα λύσει το πρόβλημα με τα σκουπίδια και όπως την άλλη φορά τα πήγε σε άλλα σημεία, έτσι και τώρα είναι αποφασισμένος να τα φτάσει μέχρι τον ΧΥΤΑ της Βλαχέρνας". Κύριε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωανίνων τους ακούτε; Αν ναι, κάντε κάτι... ΤΩΡΑ!

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ...

http://www.youtube.com/watch?v=OKG8crbKTyQ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Γ. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ....

«Τα αίτια της κρίσης είναι η μεγάλη αδιαφάνεια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η έλλειψη δημοκρατικού ελέγχου, η ανισότητα που υπάρχει στον κόσμο, η τεράστια συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου στα χέρια των λίγων. Η έξοδος από την κρίση απαιτεί σοβαρή και δίκαιη αναδιανομή εισοδήματος», δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου. 

Μέγιστη κοροϊδία και απάτη. Η κρίση, αγιάτρευτη αρρώστια του καπιταλισμού, οφείλεται στην υπερσυσσώρευση κερδών και κεφαλαίου, που ενίσχυσε η πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ενισχύει η σημερινή κυβέρνηση, νομοθετώντας, με βάση το μνημόνιο, μείωση μισθών και συντάξεων, δουλειά ως το θάνατο, παράδοση του δημόσιου τομέα Υγείας στην επιχειρηματικότητα, τεράστια αύξηση έμμεσης φορολογίας, άρα δραστική μείωση στο λαϊκό εισόδημα, τεράστιες φοροαπαλλαγές σε εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανους, μεγαλέμπορους, τεράστια ενίσχυση καπιταλιστών και τραπεζιτών με ζεστό χρήμα που αδειάζει τα κρατικά ταμεία (νέο πακέτο 10 δισ. ευρώ ετοιμάζεται για τις τράπεζες μετά τα 28 δισ. που πήραν). 

Η διαφάνεια, οι θεσμοί, ο δημοκρατικός έλεγχος δε φέρνουν αυξήσεις μισθών - συντάξεων, ούτε μείωση ορίων συνταξιοδότησης, δεν εξαλείφουν φτώχεια, ανεργία. Απάτη όσα είπε ο πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ για συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου στους λίγους, αφού η πολιτική τους ενισχύει τα μέγιστα τη συγκέντρωση πλούτου και εξουσίας στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Οσο για την αναδιανομή, με το μνημόνιο και τ' άλλα μέτρα, είναι υπέρ των καπιταλιστών, φτηναίνοντας τους εργάτες, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας. Η «προσέλκυση επενδύσεων», το «νέο μοντέλο πράσινης ανάπτυξης», οι «νέες ιδέες για την προσέλκυση τουριστών» ενισχύουν τους καπιταλιστές. Φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση μέσα στον καπιταλισμό δεν υπάρχει.
Αντεπίθεση ως την ανατροπή του σάπιου καπιταλισμού.