Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Richard D Wolff- Γιώργος Παπανδρέου.flvΕνα πολύ κατατοπιστικό βίντεο σχετικά με την οικονομία μας.
Ο Richard D. Wolff δεν είναι απλά ένας καθηγητής οικονομολογίας στην Αμερική... είναι ο καθηγητής οικονομολογίας στο πανεπιστήμιο στο οποίο φοίτησε ο σημερινός πρωθυπουργός Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου τον οποίο φυσικά τον είχε μαθητή!!!
Δείτε πρώτα το σύντομο μάθημα που κάνει στους φοιτητές του εξηγώντας τους απλά πράγματα (!) 

και μετά δείτε την αναφορά που κάνει 
στον πρώην μαθητή του ΓΑΠ...
Τα λόγια είναι περιττά... το βίντεο αυτό πείθει ακόμα και τους ηλιθιότερους ανθρώπους στον πλανήτη γη...

πηγή : mihkour

Τοποθέτηση Λιάνας.


η βουλευτίνα του ΚΚΕ κάνει γενικότερη αναφορά στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης σε συνάρτηση με τα όσα συμβαίνουν στην Ευρωζώνη.Ας κάνουν κι αλλιώς ....

ΑΠΟ :  Βαθύ Κόκκινο
Μονοπώλησε σχεδόν σήμερα το θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου Πάγκαλου, την συνάντηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής.

Η αμηχανία που είχε σε όλες του τις απαντήσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας ήταν τόσο έκδηλη σε σημείο να επισημανθεί και από τους παριστάμενους δημοσιοκάφρους.
Αρες, μάρες έλεγε ο Πεταλωτής και μέσα από γενικόλογες εκφράσεις – «Η κυβέρνηση έχει θεσμοθετημένο τρόπο να εκφράζει τις απόψεις της», ο Πάγκαλος «έχει έναν δικό του τρόπο να εκφράζεται και είπε κάποιες δικές του απόψεις» κλπ- προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα δίνοντας παράλληλα την «γραμμή» στα κυβερνητικά δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια να εξαφανιστούν οι προκλητικές, αχαρακτήριστες δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου από την επικαιρότητα.

Περί Ελλήνων και βαρβάρων...

Δημοσιεύτηκε στον βρετανικό Guardian, στις 8.1.2011
Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου
 
Συγκεντρωμένοι σε μικρά κράτη- πόλεις, που περιβάλλονταν από ορεινές και άγονες, κατά κύριο λόγο, εκτάσεις, οι αρχαίοι Έλληνες εξαπλώθηκαν από το Γιβραλτάρ μέχρι τις Ινδίες. Μασσαλία, Νίκαια, Αλεξάνδρεια, Κωνσταντινούπολη, Οδησσός και Σεβαστούπολη είναι μερικές από τις πόλεις που ιδρύθηκαν από Έλληνες και επιβίωσαν της παρακμής του ελληνικού πολιτισμού.

Πανούσης - Πάγκαλος

Ο Τζιμάκος για τον "σοσιαλιστή" αντιπρόεδρο της κυβέρνησης