Σελίδες

30 Ιουλ 2011

Οι πνευματικοί πατέρες των εν Ελλάδι, "Μπρέιβικ", βολοδέρνουν ανενόχλητοι στα κανάλια ...

Κρίση … χρέους made in … USA !


ΑΠΟ : Faros
Μεγάλα ερωτηματικά έχουν γεννηθεί από την λεγόμενη “κρίση χρέους” στις … ΕΠΑ !!!
Ναι, ναι !
Όχι στην … Ελλάδα, αλλά στις … ΕΠΑ !
Η προσπάθεια του προέδρου Ομπάμα, να αυξήσει την … οροφή του δημόσιου χρέους της χώρας του, πάνω από τα 14 τρις δολλάρια (έτσι είναι;), ώστε αυτό να είναι … αποδεχτό, βάζει σε δοκιμασία όλον τον λεγόμενο “ελεύθερο” κόσμο !

Ο λαός να κάνει το επόμενο βήμα, δώσε δύναμη στην δύναμη σου.



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : γλόμπινγκ

"Επιχείρηση απομάκρυνσης των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί του Σαββάτου.

Περίπου 20 φορτηγά του Δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας απομάκρυναν πανό και σκηνές που βρίσκονταν από τον Μάιο στην πλατεία Συντάγματος.

Οχετός αντικομμουνισμού, αντιΠΑΜΕ υστερία.



Σε δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ALTER, στις 28 και 29 Ιούλη, ο Α. Γεωργιάδης σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη μεγαλοεργοδοσία και τις δυνάμεις καταστολής επιτέθηκε σα μαινόμενος ταύρος στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ. Επιτέθηκε λυσσαλέα στους ταξικούς αγώνες, με αφορμή τις κινητοποιήσεις του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής, που στηρίζονται από το ΠΑΜΕ, ενάντια στις απολύσεις που πραγματοποιούνται στην εταιρεία INTERNETQ.
Η τοποθέτησή του επιβεβαίωσε, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι σκληρός φρουρός των συμφερόντων της εργοδοσίας. Από εκεί απορρέει και ο μανιασμένος αντικομμουνισμός, η αντι-ΠΑΜΕ υστερία του συγκεκριμένου ακροδεξιού, από εκεί απορρέουν και τα «καλέσματά» του για λήψη σκληρών μέτρων καταστολής του ταξικού εργατικού κινήματος και του δικαιώματος στην απεργία.

Τρομοκρατική προσαγωγή συνδικαλιστή.



Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών οδηγήθηκε χτες, αργά το βράδυ, ο Παναγιώτης Μαυρίκης, συνδικαλιστής της ΠΑΣΕΒΕ, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) και επικεφαλής της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας». 
Η προσαγωγή του συνδικαλιστή έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. 
Τέσσερις άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά και με συμβατικό αυτοκίνητο τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους αυτοαπασχολούμενους οδηγούς ταξί που αγωνίζονται ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα. 

Επιθέσεις από φασιστοειδή στον Ασπρόπυργο.



Χτύπησαν Τσιγγάνους, απείλησαν το δήμαρχο έξω από το σπίτι του και έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ.
Σε τραμπούκικες και ρατσιστικές επιθέσεις προχώρησαν προχτές το βράδυ μέλη της «Χρυσής Αυγής» στον Ασπρόπυργο εναντίον Τσιγγάνων, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στην περιοχή των Νεοκτίστων. Σαν να μην έφταναν αυτά, άγνωστοι προχώρησαν σε τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ Αλέξη Τσοκάνη, ενώ επίθεση σημειώθηκε εναντίον της οικίας του δημάρχου Ασπροπύργου.

Εκστρατεία συσκότισης και χειραγώγησης απο τον ΓΑΠ...



Ρεσιτάλ υποκρισίας, βάναυσης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και ατέλειωτων ψεμάτων έδωσε από την Αρτα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επιχειρώντας να δημιουργήσει σύγχυση και συσκότιση στο λαό για την αιτία και την έξοδο από την κρίση και να δικαιολογήσει την επιτάχυνση των «μεταρρυθμίσεων» που τσακίζουν τα δικαιώματα του λαού.
Επιστρατεύοντας απίθανα και σαθρά «επιχειρήματα» και συνεχίζοντας τη θριαμβολογία για τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής της Ευρωζώνης, ο πρωθυπουργός προσπάθησε, μάταια, να καλλιεργήσει την απατηλή εικόνα ότι «υπάρχει ελπίδα» για το λαό με την πολιτική που εφαρμόζει και πως η «έξοδος από την κρίση» περνά από την ...ταχεία εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων του μεσοπρόθεσμου.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΓΣΕΕ...



Tα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει αντεργατικό μέτρο που επιβλήθηκε σε βάρος των εργαζομένων που να μην έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. 
Αυτό ακριβώς επαναλήφθηκε και στην περίπτωση της νέας λίστας των ΒΑΕ. 
Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έσπευσε να νομιμοποιήσει τη διαδικασία της ανατροπής με τη συμμετοχή της με εκπρόσωπό της στη Διαρκή Επιτροπή που συγκρότησε η κυβέρνηση. 
Συμμετείχε, μάλιστα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η οποιαδήποτε γνώμη της Επιτροπής, όταν δε βόλευε την κυβέρνηση, αυτή θα «την έγραφε στα παλιά της τα παπούτσια», καθώς τελικά η λίστα διαμορφώνεται με πολιτική απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

«Αλλαγές» εντός των τειχών... ... για να μην πειραχτεί ο καπιταλισμός.



«Ηρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να αξιοποιήσει την αθέτηση πληρωμών για να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα και το μέλλον του τόπου. Αυτή την ώρα η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική ανατροπή, ώστε με όπλο την "αθέτηση πληρωμών" να γίνει αποτελεσματική μια επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, με στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του». 
Τα παραπάνω, μεταξύ άλλων, δήλωσε προχτές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ 
Π. Λαφαζάνης.
Μια μεγάλη προοδευτική ανατροπή λοιπόν. 
Τι είδους; 
Ανατροπή της σημερινής πολιτικής διαχείρισης του χρέους; 
Με ανατροπή της κυβέρνησης και εγκατάστασης μιας άλλης με προοδευτικά χαρακτηριστικά;