Σελίδες

2 Απρ 2020

Για να περάσουν τα μέτρα τους… Πάντα έχουν ανάγκη τις προβοκάτσιες τους

Τι κάνει λοιπόν η κυβέρνηση από τη δική της πλευρά ;
Πανδημία…
Στο θέμα της πανδημίας, ουσιαστικά εφαρμόζουν λογική «ανοσίας της αγέλης». «Ας κολλήσουν όλοι να δημιουργηθεί ανοσία στον πληθυσμό». Μετράνε μόνο τα κρούσματα που πάνε μόνοι τους για εξέταση. Δεν έχουν τεστ, αντιδραστήρια, μάσκες, ΜΕΘ, αναπνευστήρες. Κι ότι δεν έχουν, το κάνουν «δε χρειάζεται». Τεστ; Δε χρειάζεται. Μάσκες; Δε χρειάζεται. ΜΕΘ;  Δε χρειάζεται. Λένε στα ελαφριά κρούσματα «μείνετε σπίτι» κι έτσι πέθανε η 41 χρονη γυναίκα. Δεν ελέγχουν ούτε τα στρατόπεδα, ούτε τις Μόριες, ούτε όσους ταξιδεύουν. Κι ετοιμάζονται να διαλέξουν τα θύματα. Θέλουν να καβατζάρουν τον κάβο ανέξοδα. Με εθελοντές και δώρα.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ... (Video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παραμένει σε πολεμική διάθεση και ξαναχτυπά με μία σειρά από video στο κανάλι του zaraleaksTV στο you tube. 
Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!

Ηρεμα παιδιά. Καρφώνεστε...

Από την αρχή εκδήλωσης της επιδημίας στη χώρα μας, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της KNE βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή στους χώρους της Υγείας και συνολικά στους τόπους δουλειάς και μόρφωσης. Η ανάδειξη αιτημάτων για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων, η ανάδειξη της πραγματικής εικόνας μέσα από τα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, τα νοσοκομεία, αλλά και οι εκτιμήσεις του Κόμματος για την επίδραση της πανδημίας στην καπιταλιστική οικονομία, έχουν βρει ανταπόκριση σε χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και νέες. Με ευθύνη σταθήκαμε απέναντι στην ανάγκη να πάρουμε όλα τα μέτρα για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε την υγεία των διπλανών, χωρίς όμως να το «βουλώνουμε» για τη μεγάλη, την κρατική ευθύνη. Η κρατική ευθύνη είναι προϋπόθεση για να εμπεδώνεται η ατομική ευθύνη.