Σελίδες

12 Οκτ 2018

Έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις του από την Ελλάδα

Σε ανακοίνωσή του το Πολιτικό Γραφείο της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:
«ΠΟΛΥΜΟΡΦΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
"ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία να ξεσηκωθούν ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο.
Στις 22 και 23 Οκτώβρη διαδηλώνουμε σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις ή σχεδιάζονται να δημιουργηθούν νέες. 
Σε όλην την Ελλάδα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με πολύμορφες δράσεις, θα εκφράσουν την αντίθεση σε αυτούς τους σχεδιασμούς. 

Άρνηση του ΚΚΕ να συμμετάσχει στο αντιφασιστικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Στη συγκρότηση αντιφασιστικού μετώπου προχωράει ο ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Όπως μαθαίνουμε από την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» «αντιφασιστικό μέτωπο κόντρα στη “μαύρη διεθνή”» ζητάνε οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνεργασία που ανακοίνωσαν τις προάλλες Σαλβίνι και Λεπέν! 
Στην αποφασιστική αυτή πρωτοβουλία για συγκρότηση μετώπου ενάντια στο φασισμό το ΚΚΕ μέσω της εφημερίδας του «Ριζοσπάστης» απαντάει ότι «το “έργο” της απάτης και της κοροϊδίας, με στόχο να μπουν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε “καλές” και “κακές” αστικές πολιτικές δυνάμεις, έχει ακόμα πολλά επεισόδια μπροστά».