Σελίδες

19 Σεπ 2013

Ο Πετρος Π. γνωστος ως Τοτεμ μιλαει για το φιλο του Παυλο Φυσσα.



Ελληνοφρένεια

Άνοιξε τις πύλες του το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»


Άνοιξε τις πύλες του το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στο πάρκο «Τρίτση» στο Ίλιον, με σύνθημα «Άλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη».
Η κόκκινη πολιτεία, που στήθηκε με πολύ μεράκι και αυτοθυσία από τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς της ΚΝΕ, θα λειτουργεί για τρεις ημέρες (Δείτε εδώ το πρόγραμμα όλων των ημερών). 
Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. 
Το πόρταλ «902.gr» θα μεταδώσει απευθείας τις δύο ομιλίες. 

Με υλικά τη συντροφικότητα και τη συλλογικότητα, την ανιδιοτέλεια και τη διάθεση για προσφορά, τα μέλη της ΚΝΕ έχουν και φέτος ετοιμάσει το Φεστιβάλ με την ίδια «συνταγή» που θα φτιαχτεί και ο κόσμος που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι και η νεολαία.

Θανάσης Παφίλης: Οι μέθοδες που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή είναι στην υπηρεσία του καπιταλιστικού συστήματος (AUDIO)




Η Χρυσή Αυγή είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, εγκληματική οργάνωση, φασίστες με θεωρία και ιδεολογία και οι μέθοδες που χρησιμοποιούν είναι στην υπηρεσία του καπιταλιστικού συστήματος. Αυτό τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ακόμα επιμένουν ότι δεν τον γνωρίζουν;

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές

Χτες η Χρυσή Αυγή ξεστόμισε χιλιάδες φορές ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χέρι χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι.
Οι φωτογραφίες, από την άλλη, που έχουν αναρτηθεί σε δεκάδες ειδησεογραφικά σάιτ, αποδεικνύουν ότι ο δολοφόνος, Γ. Ρουπακιάς, ήταν χρυσαυγίτης και συμμετείχε στις δράσεις της Χρυσής Αυγής (από τις ρατσιστικές διανομές τροφίμων «μόνο για Έλληνες», μέχρι τις κιτς κατασκηνώσεις). 
Ακόμα επιμένουν ότι δεν τον γνωρίζουν; 

Νίκος Σοφιανός στον ΑΝΤ1: Το ίδιο το εργατικό κίνημα να τσακίσει τη Χρυσή Αυγή (VIDEO)



Το κρίσιμο είναι το ίδιο το εργατικό κίνημα να τσακίσει τη δράση της Χρυσής Αυγής, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».
«Το κρίσιμο είναι το ίδιο το εργατικό κίνημα να τσακίσει τη δράση της Χρυσής

Συνεργασία αστυνομίας με συμμορία στην αντιφασιστική συγκέντρωση



Ένα βίντεο, πολλά ερωτήματα!

To παραπάτω βίντεο ανέβηκε στον ιστότοπο της Ελληνοφρένειας. 
Τα γεγονότα  που καταγράφονται συμβαίνουν χτες βράδυ στο Κερατσίνι. 
Τα ΜΑΤ στο γνωστό ρόλο τους πάντα. 

Οι μαχαιροβγάλτες, τα ινδάλματα και τα αφεντικά τους, «Σκοτώσανε το γιο του μαστρο-Τάκη»...


«Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον (...)
πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου»

 «Σκοτώσανε το γιο του μαστρο-Τάκη»...

«Σκοτώσανε το γιο του μαστρο-Τάκη, που κουβαλάει λαμαρίνες στη Ζώνη»!
«Κι ο Παύλος στη Ζώνη δούλευε μέχρι το 2003»...
Είναι λόγια ενός από τους φίλους του Παύλου Φύσσα, του παλικαριού που δολοφονήθηκε από την αγέλη των φασιστών.
*
Η Χρυσή Αυγή, αυτή η ναζιστική συμμορία, ο εσμός των αποβρασμάτων, των βγαλμένων από τον κοινωνικό απόπατο, δεν πέταξε χτες τη μάσκα. Δεν είχε ποτέ μάσκα.

Η πρόταση της Γραμματείας ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών προς τις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ στις 19 Σεπτέμβρη


Συγκεκριμένη πρόταση καταθέτει η Γραμματεία ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών προς τις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ που θα γίνουν στις 19 Σεπτέμβρη. Προτείνει κλιμάκωση του αγώνα με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από 23-24 Σεπτέμβρη και κάθε δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας Γενική Συνέλευση των ΕΛΜΕ και Γενική Συνέλευση Προέδρων, έτσι ώστε οι ίδιοι οι συνάδελφοι να αποφασίζουν, να παίρνουν την υπόθεση της εξέλιξης και της κλιμάκωσης του αγώνα στα χέρια τους.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών μεταξύ άλλων επισημαίνει:

Χρυσή Αυγή: Δολοφονικά μαντρόσκυλα του συστήματος (VIDEO)



Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.