Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Θ. Παφίλης στον «ΑΝΤ1»: Η «Μπαλτακιάδα» κρύβει τη σύγκλιση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)Αν συνεχίσουμε με τη «Μπαλτακιάδα» αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από τα πραγματικά προβλήματα που έχει, τόνισε ο Θάνάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» σημείωσε ότι αυτή η συζήτηση βολεύει και την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σκεπάζονται οι συγκλίσεις που έχουν σε στρατηγικό επίπεδο.

Μέτρια και γελοία πρόσωπα σε ρόλο ‘‘ήρωα’’...

    ΠρώτοΟ κ.Σαμαράς μετά τις αποκαλύψεις για το ρόλο του «γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής» Μπαλτάκου, εμφανίστηκε ως άλλος... Ζούκοφ - ενώπιον του οποίου συνθηκολόγησαν οι ναζί το 1945 – και δήλωσε: «Πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο»...
   Αλλά: Πότε ακριβώς τοποθετεί χρονικά ο κ.Σαμαράς το «εξαρχής»; Μήπως όταν παραμονές των εκλογών δήλωνε τα εξής:
«Εχουν γεμίσει οι μετανάστες τα νηπιαγωγεία και οι Ελληνες δεν μπορούν να μπουν στον παιδικό σταθμό. Αυτό τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός» (Αντώνης Σαμαράς, 13/6/2012, «enikos.gr», συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου).
    Αυτά έλεγε κατά την προεκλογική περίοδο του Ιούνη του 2012 ο πρωθυπουργός.