Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Μια σούπα όσων κατασκευασμένων ελεεινών «ρεπορτάζ» έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 30 χρόνια ενάντια στο ΚΚΕ σέρβιρε το περασμένο Σάββατο ο «Δρόμος της αριστεράς» στους αναγνώστες του. 
Σε αυτή τη σούπα, η αλήθεια δεν έχει καμία θέση, καθώς αναπαράγονται δημοσιεύματα που έχουν διαψευστεί πανηγυρικά, χωρίς πουθενά να αναφέρεται η διάψευση. Για τον συκοφάντη συντάκτη που υπογράφει με τα αρχικά Τ.Τ., μόνος στόχος είναι να ρίξει λάσπη στο ΚΚΕ και για να το πετύχει κάνει το άσπρο μαύρο και εκτίθεται.
Ο συντάκτης ως άλλος Γκέμπελς επιδιώκει να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις ότι τάχα το ΚΚΕ ασκεί σήμερα γενικευμένη επιχειρηματική δραστηριότητα για να το συκοφαντήσει. Γνωστή η τακτική του «πες πες ψέματα κάτι θα μείνει».
Όμως, εκεί που ο συντάκτης του λεγόμενου «Δρόμου της αριστεράς» αποκαλύπτεται είναι από την παρακάτω πρόταση: (Το ΚΚΕ) «αποσύρθηκε, καταπώς φαίνεται, και από άλλες δραστηριότητες για τις οποίες κατά καιρούς αναφέρθηκε ως κρυφός (συν)ιδιοκτήτης (Γερμανός, ΝΕΟΣΕΤ κ.λπ.), ανεξάρτητα αν αρνείται την όποια ανάμειξή του»! Τι κι αν το ΚΚΕ έχει διαψεύσει τους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο συντάκτης;

Λιάνα Κανέλλη στο «ΜΕΓΚΑ»: Στόχος του αγώνα η ριζική ανατροπή της εξουσίας και όχι η αλλαγή του διεκπεραιωτή (VIDEO)Την ώρα που οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, στενάζουν κάτω από την αντιλαϊκή πολιτική, η κερδοφορία των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιρειών για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ανέρχεται στα 6,5 δις ευρώ, σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA». 

"ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ", ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ... (VIDEO)Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέτη τότε...
Χέρι χέρι με τον Μιχαλολιάκο τώρα...
Ποιοί είναι αυτοί?
Μα φυσικά οι νεοπασόκοι, οι επωνομαζόμενοι και Συριζαίοι...
Τα ξ...αδέλφια του Πλεύρη, 
ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΔΟΛ, η Χρυσή Αυγή, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ...,