Σελίδες

24 Οκτ 2011

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ «για τα συνθήματα στα γήπεδα και την απομόνωση ομάδων που με προκάλυμμα ακροδεξιά ή αναρχικά συνθήματα συμμετέχουν στην προβοκατόρικη – τρομοκρατική επίθεση κατά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ»



Το ΚΚΕ θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων και των φιλάθλων στα γήπεδα να έχουν πολιτικά συνθήματα και αιτήματα και είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε απαγόρευση. 
Είναι άλλο ζήτημα η συμφωνία ή η διαφωνία με αυτά.
Το ΚΚΕ καλεί τους φιλάθλους και ειδικά αυτούς που έχουν σχέση με τους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών, να απομονώσουν τις ομάδες εκείνες που λειτουργούν ως συμμορίες υπηρετώντας τους μεγαλοεπιχειρηματίες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και που χρησιμοποιούνται ως δύναμη κρούσης από παρακρατικούς – ασφαλίτικους μηχανισμούς κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ .


Σε χορωδία κυβερνητικά στελέχη, “μάνατζερ” των ταμείων και μεγαλοδημιοσιογράφοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό ότι το κούρεμα που ετοιμάζεται δε θα επηρεάσει τα ταμεία.
Καμία εμπιστοσύνη.. Όλες οι κυβερνήσεις και οι διορισμένοι διοικητές μέχρι σήμερα χρησιμοποίησαν τα λεφτά των ταμείων για να χρηματοδοτούν τους επιχειρηματίες άτοκα, να παίζουν στο χρηματιστήριο, να στηρίζουν τις τράπεζες αγοράζοντας ομόλογα στο όνομα της ανάπτυξης.

Ήδη τα ταμεία έχουν χάσει πολλά δισεκατομμύρια από το προηγούμενο κούρεμα και θα φορτωθούν και τη νέα ζημιά στο όνομα της “σωτηρίας της πατρίδας”.

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις!


Κράτος - Παρακράτος (1)

Μπάτσοι - Μπαχαλάκιδες - Αναρχικοί όλοι μαζί!
 
Χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο;

«Η μοχθηρία τρέχει πιο γρήγορα απ' το θάνατο»



Ετρεξε πιο γρήγορα η μοχθηρία ω! σύντροφοι από το θάνατο του Δημήτρη, του Μήτσου των οικείων και συντρόφων του. Οπως τρέχει και κυλάει το πετρωμένο μυαλό, το σπασμένο σε κομμάτια από τα διάκενα του τρόμου, σε μορφή δηλητηριασμένων σχολίων και προτροπών σε φόνο λαού.
Η μοχθηρία δεν έχει πρόσωπο. Εχει στίγμα. Ιδεολογικό. Κοινωνικό. Τόσο σταθερά επαναλαμβανόμενο στον πλου της Ιστορίας, που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μήτε αυθόρμητο. Μήτε νεανικό. Μήτε άναρχο κι αναρχοαυτόνομο. Είναι μαύρο σαν τον «ασφαλίτη» που πιάστηκε στα πράσα, γκριζομάλλης και τριανταπεντάρης να ηγείται των μαυροκούκουλων... εναντίον της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Και στο κινητό του είχε δυο κλήσεις το παλικάρι. Στη «μαμά» (;) και στον «μπαμπά» (!). Οι «εταιρείες» ήταν για άλλα κινητά κι ακίνητα λοστάρια, καπνογόνα, όλα τα ακριβά παραφερνάλια της οργανωμένης συστημικής καταστολής.
Η μοχθηρία τρέχει πιο γρήγορα από το θάνατο. Στα FM και τα studio των σταθμών. 

Οι προβοκάτορες μπορούν να σκοτώσουν μέλη του ΠΑΜΕ νομίμως!!!




Το γιατί οι προβοκάτορες έριχναν δολοφονικά αντικείμενα κατά του ΠΑΜΕ στις 20/10/2011, χωρίς να φοβούνται για τυχόν ευθύνες τους από τη δολοφονία κάποιου μέλους του ΠΑΜΕ, μας το λέει στα ίσα ένα απόρρητο έγγραφο της ΕΥΡΩΠΟΛ με την κωδική σήμανση «Ευρωπαϊκές Βέλτιστες Πρακτικές για τον Χειρισμό των Πληροφοριοδοτών» (Ριζοπάστης, 8/9/2002.)
Η «Οδηγία» αυτή δίνει πλήρη αμνηστία σε δολοφόνους προβοκάτορες, αρκεί να είναι πληροφοριοδότες μιας «καθορισμένης εξουσιοδοτούσας Αρχής»!
Σύμφωνα με αυτό «Ένας συμμετέχων πληροφοριοδότης είναι ένας πληροφοριοδότης ο οποίος με την έγκριση μιας καθορισμένης εξουσιοδοτούσας Αρχής, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές, επιτρέπεται να συμμετάσχει σε ένα έγκλημα το οποίο άλλοι ήδη προτίθενται να διαπράξουν»! Δηλαδή μπορεί άνετα να είναι μέσα στους κουκουλοφόρους και να σκοτώσει έναν εργάτη, διαδηλωτή κλπ, όπως ήταν του ΠΑΜΕ, χωρίς να διωχθεί με το αιτιολογικό ότι οι κουκουλοφόροι (που είναι και αυτοί πράκτορες) «προτίθενται να διαπράξουν το έγκλημα»!!!