Σελίδες

26 Φεβ 2013

«Μοντέλο Cosco»

...και πίσω από τη βιτρίνα είναι τα κλουβιά της
«Ανεμος επενδύσεων» πνέει στη χώρα. Το εγγυάται η διατρανωθείσα αποφασιστικότητα της κυβέρνησης. Το επιβεβαιώνουν οι «παπαγάλοι» της σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Το εξαγγέλλουν τα κυβερνητικά ΜΜΕ.

«Τα δίνουν όλα για τις επενδύσεις», πανηγύριζαν από την πρώτη σελίδα τους τα «Νέα».

Οι «επενδύσεις», λέει η κυβέρνηση, θα φέρουν «ανάπτυξη». Χωρίς να κρύβουν τι εννοούν οι κυβερνώντες, αλλά και για να αποδείξουν ότι οι υποσχέσεις τους περί «ανάπτυξης» δεν είναι κούφια λόγια, φέρνουν πάντα ως παράδειγμα ένα συγκεκριμένο είδος «επένδυσης»:

Το παράδειγμά τους είναι η Cosco...

Θεωρούν το παράδειγμα της Cosco, υποβασταζόμενο καθώς είναι από τον στερεότυπο πολιτικό λόγο και την προπαγάνδα της λοβοτομής, ότι δικαιώνει την πολιτική τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιγράφει τα αστικά κόμματα στην κοροϊδία του λαού

Βαφτίζει «ψάρι» το «κρέας» της διαχείρισης, μοιράζοντας υποσχέσεις στο κεφάλαιο ότι μπορεί καλύτερα να κυβερνήσει για λογαριασμό του

Αμεση προσφυγή στη κάλπες, για να αναδειχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και να διαπραγματευθεί «καλύτερα» με τους δανειστές και εταίρους, κοροϊδεύοντας το λαό ότι αυτός είναι ο δρόμος για να ξεπεραστεί η κρίση προς όφελός του, ζητάει ο Αλ. Τσίπρας με συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News». Κατηγορεί, μάλιστα, τα κόμματα της συγκυβέρνησης ότι «πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού, κοροϊδεύοντας συνειδητά ότι θα επαναδιαπραγματευθούν και την επόμενη μέρα των εκλογών, μας είπαν ουδείς αναμάρτητος».

Η προεκλογική κοροϊδία, βέβαια, ανήκει κατά το ένα σκέλος της στα αστικά κόμματα, μαζί και οι εκβιασμοί που εξαπέλυσαν στο λαό για να κάμψουν και να

«Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!» Σύλληψη 2 στελεχών της ΚΝΕ απο το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα του Σαμαρά και του Τσίπρα...


Με ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καταγγέλλει την σύλληψη δύο στελεχών το βράδυ της Κυριακής οι οποίοι προπαγάνδιζαν τις εκδηλώσεις της ΚΝΕ με θέμα την παρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ για το σοσιαλισμό «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό. Η σοσιαλιστική εξουσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καταγγέλλει τη σύλληψη δυο μελών της Κομμουνιστικής Νεολαίας το βράδυ της Κυριακής 24/2/20013. 
Αυτή η προκλητική αστυνομική ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες ανάλογες συλλήψεις και παραπομπές στον εισαγγελέα,  μελών της ΚΝΕ, με την αιτιολογία της προπαγάνδισης εκδηλώσεων της οργάνωσης.