Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τι εννοείς Αλέξη;

Ξεκινάει λοιπόν ο φέρελπις "πρωθυπουργίσμος" Αλέξης την ομιλία του, στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ , να μιλάει για την επέμβαση στη ΣΥΡΙΑ και λέει:
"Όμως είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση, με πρόσχημα τον ανθρωπισμό και τα δικαιώματα."
Πολύ ωραία και μπράβο Αλέξη.


Και εκεί που πας, που λέει ο λόγος, να χαρείς, αμολάει την πρώτη ρουκέτα.

" Σε κάθε περίπτωση είναι αδιανόητο οι ισχυρές δυνάμεις του πλανήτη, να επεμβαίνουν χωρίς την έγκριση και την νομιμοποίηση της διεθνούς κοινότητας. Να επεμβαίνουν επιλεκτικά, και μόνο εναντίον καθεστώτων που δεν είναι της αρεσκείας τους."
Δηλαδή μπορούν να επεμβαίνουν με την έγκριση της διεθνούς κοινότητας; 
Όπως ας πούμε στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας;
Επίσης το πρόβλημά σου είναι η επιλεκτική επέμβαση; 
Αν δηλαδή επεμβαίνουν παντού για "αποκατάσταση της δημοκρατίας και της ελευθερίας" δεν έχεις πρόβλημα ε; 

Μαζική καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά της Συρίας


Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι σύμμαχοί τους είναι «με το δάκτυλο στη σκανδάλη» και από στιγμή σε στιγμή ετοιμάζονται να εξαπολύσουν στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας και του λαού της. Πρόκειται για ακόμα έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για ακόμα ένα ιμπεριαλιστικό έγκλημα που διαπράττεται με τη χρησιμοποίηση προσχημάτων, με προβοκάτσια που ενοχοποιεί τη συριακή κυβέρνηση για τη χρήση χημικών όπλων.
Ο λαός μας έχει υποχρέωση να απαντήσει αποφασιστικά. Να καταδικάσει μαζικά τη στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας και να συγκεντρώσει τα πυρά του κατά της εμπλοκής της στο νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο απαιτώντας:
Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας, να μη χρησιμοποιηθεί το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, να μη δοθεί κανένα μέσο, καμία διευκόλυνση που θα στηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση.