Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19/10/2011

Μαθήματα προβοκάτσιας!Με την ευκαιρία του «Μανιφέστου μίσους και αυταρχισμού» των τριών υπουργών, Άννα Διαμαντοπούλου,Ανδρέα Λοβέρδου και Γιάννη Ραγκούση, στις 16/10/2011 και το απόσπασμα που μιλάει παραπειστικά για «αδικαιολόγητες και ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες κάποιες φορές στρέφονται ανοικτά και κατά της Δημοκρατίας» και ότι «ορισμένοι σπρώχνουν τα πράγματα πέραν των ορίων, για να γίνει μακελειό, πιστεύοντας, πως η Δημοκρατία δεν θα τολμήσει» γίνεται φανερό ότι στη πράξη επιθυμούν και υποδαυλίζουν τη προβοκάτσια για να δώσουν ένα ισχυρό κτύπημα στο λαϊκό κίνημα. 
Αυτή είναι πάντα η πρακτική των ταξικών εξουσιών του κεφαλαίου και δεν γίνεται να είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. 

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
Προς την εργατική τάξη της Ελλάδας.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Είναι ώρα να θέσουμε τέρμα στις αυταπάτες, να ξεπεράσουμε φοβίες και δισταγμούς.

Είμαστε μπροστά σε κρίσιμες στιγμές. Τα μονοπώλια που είναι κυρίαρχα παντού, μέρα τη μέρα γίνονται πιο επιθετικά. Για να έχουν υψηλή κερδοφορία θέλουν καθεστώς στυγνής εκμετάλλευσης. Για αυτό έχουν κηρύξει κυριολεκτικά πόλεμο στα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Θέλουν να ξεριζώσουν κάθε κατάκτηση έως και την πλήρη διάλυση των ίδιων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, η ΕΕ σχεδιασμένα υλοποιούν αυτές τις αξιώσεις με ενιαία στρατηγική και απόλυτη συνέπεια.

Τον ίδιο πόλεμο έχουν κηρύξει σε όλες τις χώρες.

ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ.

Μεγάλα νέα φέρνω από κει πάνω
περίμενε μια στάλα ν' ανασάνω
και να σκεφτώ αν πρέπει να γελάσω,
να κλάψω, να φωνάξω, ή να σωπάσω.

ΠΑΠΑΡΗΓΑ:Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗ.Δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα μετά την συνάντηση της με τον πρωθυπουργό στις 19/10/2011


KONSERBOKOYTIblog

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΜΙ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
(Τ.Λειβαδιτης)