Σελίδες

30 Ιουν 2019

Όσοι αισθάνονται τενεκέδες ας ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Το απίστευτα προκλητικό και εμετικό προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που παρουσιάζει τους ψηφοφόρους ως τενεκέδες οι οποίοι πρέπει να βγάλουν την ετικέτα του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουν αυτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κάνει τον γύρο των τηλεοπτικών καναλιών και του διαδικτύου.

Το προεκλογικό ΣΠΟΤ του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει τον κόσμο σαν τενεκέ έτοιμο να γεμίσει από τις υποσχέσεις, τα ψέματα και τις απάτες του οποιουδήποτε.

Έτσι το ΠΑΣΟΚ ζητάει από τους τενεκέδες – ψηφοφόρους, να αδειάσουν από τα ψέματα, τις απάτες και τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να γεμίσουν με τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ!!!

Τι ψηφίζεις, τι σου βγαίνει; Η μόνη σταθερή ψήφος στο ΚΚΕ

Το προεκλογικό αλισβερίσι έχει απογειωθεί και πίσω του κρύβεται η εξαπάτηση του λαού, που θα δει για άλλη μια φορά την ψήφο του να κουρελιάζεται μετά τις εκλογές.
Τα κόμματα που εκφράζουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων δίνουν εγγυήσεις για τη μετεκλογική «σταθερότητα», πράγμα που σημαίνει πως από την επομένη κιόλας μέρα, το αντιλαϊκό πρόγραμμα θα συνεχιστεί χωρίς καμία διαφοροποίηση.
Γι' αυτό άλλωστε...
Το ΠΑΣΟΚ τρέχει να προλάβει και να πει πως θα στηρίξει μια κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια στιγμή που άλλα στελέχη του έχουν αρχίζει ήδη να συζητούν και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως θα βρεθούν δυνάμεις να στηρίξουν μια κυβέρνηση «προοδευτικού μετώπου», έχοντας στο νου του το ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο...
Η ΝΔ εκβιάζει ότι εάν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, θα ξαναγίνουν εκλογές, προκειμένου να «ανοίξει» η συζήτηση για συνεργασίες από άλλους πολιτικούς φορείς.
Το ΜέΡΑ25 δηλώνει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ (όλους πλην Χρυσής Αυγής) μετά τις εκλογές.

«Αν δεν υπήρχε το ΜεΡΑ25, μάλλον ΚΚΕ θα ψήφιζα»…

    Το 1986 κυκλοφορεί ο «Χειμωνιάτικος ήλιος» του Μάνου Χατζιδάκι. Στο σημείωμα του συνθέτη που συνοδεύει τον δίσκο, ο Χατζιδάκις προσθέτει και τα παρακάτω λόγια: 
«Λυπάμαι μόνο που τον δίσκο αυτόν θα τον ακούσουν κι ακροατές που δεν μ’ αρέσουν. Μα δεν βρήκα μέχρι στιγμής τρόπο να τους το απαγορεύσω. Κι αυτό μου δημιουργεί μελαγχολία». 
    Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας, τα συγκαιρινά, τα προεκλογικά. 
    Πριν από λίγες μέρες απαντώντας σε έναν συνομιλητή του στο τουίτερ όταν εκείνος τον ρώτησε για το ΚΚΕ, ο κ.Βαρουφάκης έγραψε: «Θρηνώ για τον μαξιμαλισμό τους»… Χτες ο ίδιος άνθρωπος (Βαρουφάκης), δήλωσε στο ραδιόφωνο 247: «Αν δεν υπήρχε το ΜεΡΑ25, μάλλον ΚΚΕ θα ψήφιζα»…