Σελίδες

19 Αυγ 2013

Η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή που θα σαρώσει τα ταμεία...


"Ο Θεός αγαπάει το χαϊβάνι"
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής.
Βοηθός σκηνοθέτη: Νίκος Μαστοράκης.
Πρωταγωνιστούν:
Άδωνις Γεωργιάδης.
Αντώνης Σαμαράς.
Βαγγέλης Βενιζέλος.

ΝΔ-Δράση (Μάνος)-Φιλελεύθεροι-Τζήμερος και.. ΤΑΙΠΕΔ!


Οι βρωμιές στο σύστημα τους που για διάφορους λόγους ανεβαίνουν προς τα πάνω, έφερε σήμερα την παραίτηση του Σταυρίδη από το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Ο λόγος όπως λένε οι πληροφορίες και τα κυρίαρχα μέσα ήταν.. ηθικής τάξης! Εδώ γελάμε αλλά .. το προσπερνάμε! Ηθική.. οι ανήθικοι! Το προσπερνάμε είπαμε!

Έγραψαν λοιπόν πως ο Σταυρίδης βόλταρε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς με τον ΟΠΑΠ, με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη ως την Κεφαλλονιά. 
Ο ίδιος δεν το αρνείται και σύμφωνα με αστικά μέσα έκανε και δηλώσεις.. 

«Ο κ. Μελισσανίδης όμως, ο οποίος πήγαινε στη Γαλλία, μου πρότεινε να με πάρει μαζί του για να με διευκολύνει. Είχε την καλοσύνη να με αφήσει στην Κεφαλλονιά, όπου και έκανε ανεφοδιασμό», είπε! Και στη συνέχεια είπε ότι "κέρδισε και μία μέρα"! 
Και τώρα πάμε στα γαργαλιστικά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε..

Θέμα χρόνου η νέα συνολική επίθεση στο ασφαλιστικό

Η βιωσιμότητα των ταμείων θα είναι και πάλι το πρόσχημα

Με μαθηματική ακρίβεια το ασφαλιστικό σύστημα οδηγείται σε νέο σφαγιασμό. Η απόφαση της κυβέρνησης για νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα είναι προαποφασισμένη και συμφωνημένη με την τρόικα στους βασικούς άξονες.
Το πρόσχημα της βιωσιμότητας θα αξιοποιηθεί ξανά για να δικαιολογήσει το νέο πλήγμα που είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί το 2014 και να εφαρμοσθεί από το 2015 και το οποίο θα είναι ευρείας κλίμακας.
Άλλωστε πριν λίγες εβδομάδες, στις 6 Αυγούστου, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανέφερε ότι θα προωθηθεί η τελική αναμόρφωση του ασφαλιστικού. Δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «είναι επιβεβλημένο τώρα να προωθήσουμε την τελική αναμόρφωση στο ασφαλιστικό σύστημα, ώστε να μετατραπεί σε ένα υγιές άθροισμα ενιαίων κανόνων». Κι αφού ο υπουργός μιλάει για «τελική αναμόρφωση», προφανώς αυτή η πολιτική επιλογή είναι ήδη αντικείμενο του σχεδίου των αλλαγών που επεξεργάζονται -αν δεν έχουν καταλήξει- οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Φόροι, χαράτσια και στο βάθος πλειστηριασμοί

Ροκανίζουν αιγιαλούς και παραλίες για την προσέλκυση τουριστικών «επενδύσεων». Βαριά χαράτσια σε κάθε σπιθαμή γης, μειώσεις φόρου στις μεταβιβάσεις ακινήτων για την «τόνωση της αγοράς»


Η φάμπρικα με τους πλειστηριασμούς κατοικιών για χρέη λαϊκών νοικοκυριών στις τράπεζες, οι νέοι ασήκωτοι φόροι κατοχής σε οικόπεδα, αγροτικές καλλιέργειες, εδαφικές εκτάσεις κ.ά, συγκαταλέγονται στα αντιλαϊκά σενάρια που η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να εφαρμόσει από το 2014.
Πρόκειται για πολιτική που έρχεται να ενισχύσει τη συγκέντρωση γης και μικρής ακίνητης περιουσίας σε ολοένα και λιγότερα χέρια. Ταυτόχρονα, και παράλληλα σχεδιάζεται το πλαίσιο προσέλκυσης «επενδυτών» που ενδιαφέρονται για την εμπορική αξιοποίηση και εκμετάλλευση των προσφερόμενων φιλέτων δημόσιας γης. 

Ο λαός της Μεσσηνίας να πει ΌΧΙ στην εγκατάσταση αμερικάνικων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών


Σε σχόλιό της σχετικά με την πληροφορία για εγκατάσταση αμερικάνικων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Καλαμάτας, η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ τονίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πει στον ελληνικό λαό τι συζήτησε και τι συμφώνησε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Παράλληλα, σημειώνει ότι πρέπει να διευκρινιστεί και το ποια είναι η στάση της εκκολαπτόμενης «αριστερής κυβέρνησης» του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και αποφεύγει κάθε αναφορά στο θέμα ΝΑΤΟ.
Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ υπογραμμίζει, τέλος, ότι το ενδεχόμενο εγκατάστασης αμερικάνικων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Καλαμάτα, πρέπει να καταδικαστεί από τα εργατικά σωματεία, αλλά και από όλους τους φορείς της περιοχής.