Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε με το βλέμμα στις 26

Τώρα ξέρεις. 
Η μάχη είναι μπροστά μας. Με έναν αντίπαλο που σου έχει κάνει το βίο αβίωτο. Δεν είναι απλά και μόνο η κυβέρνηση, τα κόμματα που τη συγκροτούν. Είναι τα μονοπώλια, η εξουσία τους, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ, οι διεθνείς σύμμαχοί τους. Την πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τη γνωρίζεις καλά γιατί τη ζεις στο πετσί σου. Σε έχει «ματώσει» τσακίζοντας τα δικαιώματά σου προκειμένου να στηρίξει την ανάκαμψη των μεγαλοεπιχειρηματιών, των μεγαλεμπόρων, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων. Σε έχει πτωχεύσει και έτσι σε θέλει. Σου χτυπά όμως την πλάτη και σε κολακεύει ότι εσύ έσωσες τη χώρα. Και σου λέει ότι αν θες να δεις άσπρη μέρα, πρέπει να κάνεις υπομονή, κάποια στιγμή κάτι θα γίνει, τώρα χρειάζεται «σταθερότητα». Δηλαδή πρέπει να είσαι μόνιμα πτωχευμένος εσύ, με τα μονοπώλια, την εξουσία τους και την ΕΕ να σε ισοπεδώνουν. Ηδη είναι έτοιμα νέα μέτρα που θα σου κάνουν τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη. Είναι φυσικό να θέλεις να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα. Λες ότι δεν πάει άλλο μ' αυτή την πολιτική.

Ο ψεύτης Τσίπρας και το Μάαστριχτ

«Πλανόδιοι αργυραμοιβοί στους δρόμους
παζάρευαν τις μέρες μας
με αμφίβολα νομίσματα
από μελλοντικές αβέβαιες εποχές».
- Τάσος Λειβαδίτης.

Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν” μας ενημερώνουν οι προεκλογικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι σαν εκείνο το παλιό “στις 18 Σοσιαλισμός” του ΠΑΣΟΚ το '81. Ξεκάθαρη ψηφοθηρία στις πλάτες του λαού με λογική μαυρογιαλούρου. Πολιτική σπέκουλα και κοροϊδία αισχύστου είδους πάνω στην απογοήτευση των λαϊκών στρωμάτων και δημιουργία αυταπατών πως με την ψήφο στις 25 του Μάη θα αλλάξουν τα πράγματα.

Στην προσπάθεια τους να εξαπατήσουν το λαό, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, ο κ.Τσίπρας, δε διστάζουν να πουν, λίγες μόλις ώρες πριν ν' ανοίξουν οι κάλπες εξόφθαλμα ψέματα. Τι είπε, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ στις 21/5; Αρνήθηκε δημόσια ότι η παράταξη του, ο Συνασπισμός, ψήφισε το 1992 το μνημόνιο των μνημονίων, την ιδρυτική συνθήκη της ΕΕ, το λεγόμενο “Μάαστριχτ”!

Δήλωσε επί λέξει ο κ.Τσίπρας: «...και ότι εμείς δεν στηρίξαμε την Συνθήκη του Μάαστριχτ, ούτε αργότερα τη συνθήκη της Νίκαιας η της Λισαβόνας...» (Βίντεο συνέντευξης, 16:55-17:02 λεπτό).