Σελίδες

1 Μαρ 2013

Ατιμη επίθεση


Η καλά ενορχηστρωμένη επίθεση στο «Ριζοσπάστη» και στο ΚΚΕ συνεχίζεται με αφορμή τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που σαν συνέπεια έφεραν την αναγκαστική μείωση του προσωπικού και τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές του. Την ενορχηστρωμένη επίθεση διαφόρων επιτελείων άρχισε η «Αυγή» και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους έπιασε ο πόνος υπεράσπισης των εργαζομένων του «Ριζοσπάστη», και το λιγότερο που μπορεί να τους προσάψει κανείς είναι η υποκρισία που προσιδιάζει σε όλες τις δυνάμεις υπεράσπισης του καπιταλισμού, που ενταγμένες στο αστικό πολιτικό σύστημα, πασχίζουν για τη σωτηρία του. Αλλωστε, ποια υπεράσπιση των εργαζομένων και ποια προστασία μπορούν να τους προσφέρουν όταν προσπαθούν εναγωνίως να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού με πολιτική ανάπτυξης των μεγαλοεπιχειρηματιών. Και δεν αμφισβητούν την εκμετάλλευση.

Δυο σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας δολοφονήθηκαν απο την κυβέρνηση Σαμαρά


ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ-
ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Τον εγκληματικό χαρακτήρα της αντιλαϊκής πολιτικής συγκυβέρνησης - ΕΕ, που έχει μετατρέψει σε πανάκριβο είδος πολυτελείας τη θέρμανση για τις οικογένειες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, επιβεβαιώνει η τραγωδία στη Λάρισα, όπου δύο σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας έχασαν τη ζωή τους και τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι πέντε νέοι βρίσκονταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και την Πέμπτη άναψαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνο. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί, αλλά παρότι χτυπούσε επίμονα το κουδούνι, εκείνοι δεν άνοιγαν. Τελικά, όταν η σπιτονοικοκυρά

«... αυτές οι ύαινες που γρυλίζουν για πολιτισμό και για θρησκεία... »

«Χρυσή Αυγή», Ιούλης 1991: ο σαλπιστής του Χίτλερ
δείχνει το δρόμο στον οποίο θέλουν να σπρώξουν
οι χρυσαυγίτες τα παιδιά. Περί αυτής της (ναζιστικής)
«Διάπλασης των Παίδων», πρόκειται...

Χρυσαυγίτικο  παιδομάSSωμα!
Μαθήματα» ναζισμού και φασιστικής προπαγάνδας περί πολιτισμού, ιστορίας και θρησκείας, σε 6χρονα και 10χρονα παιδιά από την Χρυσή Αυγή.
Αλλά η σχέση του ναζισμού με τα παιδιά και τη νεολαία είναι καταγεγραμμένη στις λίστες των εκατομμυρίων νεκρών παιδιών και νεολαίων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Η σχέση του ναζισμού με τα παιδιά της Ελλάδας είναι καταγεγραμμένη στο Δίστομο. Ηταν σε εκείνο το ελληνικό ολοκαύτωμα που προκάλεσαν οι χιτλερικές ορδές για το οποίο ο ιστορικός Τάκης Λάππας, στο βιβλίο του «Η σφαγή του Διστόμου», περιγράφει:
«Σαν και τούτο το κακό άλλο δεν ξαναγίνηκε... Τα βρέφη μέσα στις κούνιες τους και στο βυζί της μάνας τους, οι γκαστρωμένες, οι γέροντες, οι γερόντισσες, οι μάνες με τα παιδιά στην αγκαλιά τους...».
Για την ίδια σφαγή ο Δημήτρης Γατόπουλος στο βιβλίο του «Ιστορία της Κατοχής», σημειώνει:

Για τους χαφιέδες του Νευροσπάστη

Έκανα πολλή υπομονή, αλλά πλέον κουράστηκα να σιωπώ. Επιτέλους, δεν μπορεί να στήνονται χαφιέδικα blog και να μη λέμε κουβέντα. Και σε όσους φαίνεται βαρύς ο χαρακτηρισμός απευθύνω την ερώτηση: Τι άλλο είναι ένα blog που έχει φτιαχτεί με αποκλειστικό σκοπό να χτυπήσει το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη, τον 902 και την Τυποεκδοτική;

Τι άλλο είναι ένα blog που δημοσιεύει πρόθυμα, οτιδήποτε γράφεται ενάντια στο ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη και μοιράζεται κοινά επιχειρήματα με όλο το συρφετό που έχει συμφέρον από το χτύπημα του ΚΚΕ, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τους μεγαλοκαναλάρχες και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.