Σελίδες

20 Μαρ 2020

Μην καταντάς γελοίος και παπαχλιμιτζος, συγκρατήσου...







Η ικανότητα να χειροκροτάς και στον ύπνο την κυβέρνηση, πόσο μάλλον μεσημεριάτικα από τη δημόσια τηλεόραση, δεν δίνει το δικαίωμα της χυδαιολογίας σε βάρος ανθρώπων που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή μέσα στα νοσοκομεία αναφοράς και σε κάθε νοσοκομείο για να προστατευθούν όλοι, κι εκείνοι που χυδαιολογούν εναντίον τους. 

«Μένουμε σπίτι» αλλά…


Αναμφισβήτητα οι συνθήκες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες. Η εξάπλωση του ιού COVID-19 στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο προκαλεί δικαιολογημένα την ανησυχία όλων μας.
Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίζεται σε όλους τους τόνους η ατομική ευθύνη και σαν σλόγκαν το «μένουμε σπίτι».
Ο καθένας μας φυσικά οφείλει να περιορίσει αχρείαστες μετακινήσεις, να αποφύγει τον συγχρωτισμό και όσο χρειάζεται όλοι μας να μείνουμε σπίτι. Ταυτόχρονα όμως:
Προσέχουμε αλλά δεν αφήνουμε τον φόβο να κυριαρχήσει. Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων, αγνοούμε τους διάφορους τσαρλατάνους.

O Μπογιόπουλος απαντά στον «κλόουν» Πάσχο Μανδραβέλη

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm (19/3/2020), όπου καταρρίπτονται ένα προς ένα τα ψεύδη του εν λόγω "κυρίου". Ακούστε εδώ:  

 Απάντηση στο άθλιο άρθρο του Μανδραβέλη στην «Καθημερινή»  υπό τον τίτλο «Ο κομμουνισμός των ηλιθίων». 
Το πόνημα του καταλήγει ως εξής: