Σελίδες

4 Αυγ 2010

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

http://tasosnastos.blogspot.com/




Ανοιχτή επιστολή προς τους εισαγγελείς και δικαστές της χώρας από την Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

«Κύριοι,


Με πολλή σαφήνεια και στόχευση τοποθετηθήκατε και τοποθετείστε (η συντριπτική πλειοψηφία σας) μπροστά στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Τα αντανακλαστικά σας λειτουργούν αμέσως όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, για την υπεράσπιση της πολιτικής της κυβέρνησης. Γρήγορα και χωρίς καμιά καθυστέρηση, αποφασίζετε, εκδίδετε δικαστικές αποφάσεις που χτυπούν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, βάζουν εμπόδια στην ανάπτυξη της δράσης του. Ουσιαστικά με τις αποφάσεις σας χτυπάτε κάθε φωνή διαμαρτυρίας, αντίστασης στη βαρβαρότητα των μέτρων κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Ενωσης.

O μύθος με τα ¨κλειστά επαγγέλματα¨

Ηπαρούσα κυβέρνηση, αφού συνειδητά, μας έβαλε σε τριμερή κατοχή, ούτε καν μονομερή, με αφορμή το μνημόνιο οδηγεί την χώρα σε μια ισοπέδωση του ελληνικού λαού και όχι των ντόπιων καρτέλ με βήμα ταχύ!

Έχουν γράφει αρκετά για, μισθούς ,συντάξεις, απολύσεις και άλλα ,εδώ όμως θα αναφερθώ για τον μύθο των κλειστών επαγγελμάτων!
Εδώ και αρκετό καιρό, ο πράσινος μιντιακός στρατός ,με αφορμή τους φορτηγατζήδες ,έχουν αναλάβει εργολαβικά να μας απελευθερώσουν από τον οχθρό!
Ποία είναι η αλήθεια τελικά;

Όλα αυτά τα "κλειστά επαγγέλματα" είναι ήδη διπλασία από τον μέσο όρο της ΕΥΡΩΠΗΣ!
Αν πας, μέχρι την ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ (ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ), θα δεις την πληθώρα των δικηγόρων ,που ψάχνουν πελάτη ,την τελευταία στιγμή! Πόσο κλειστό είναι ένα επάγγελμα όταν υπάρχει πληθώρα δικηγόρων;
Στην γειτονιά μου έχει παράρτημα ΙΚΑ!
Πρόσεξε τώρα. Δίπλα του έχει φαρμακείο, απέναντι το ίδιο , σε ακτίνα δε λιγότερο από 1 χιλιόμετρο άλλα τρία! Είναι κλειστό;

Πόσα ταξί έχει ΑΘΗΝΑ;
Περισσεύουν ήδη και... το βλέπεις στις πιάτσες! Μηχανικοί κ.λ.π!
Τα παραδείγματα είναι πολλά .
Και σε μια αγορά ήδη μικρή σε σχέση με την ΕΥΡΩΠΗ αλλά και με την επερχόμενη συρρίκνωση θα επιδεινώσει ακόμη την παραπαίουσα αγορά!
Γιατί το κάνουν όμως;

Θέλουν, με αφορμή το μνημόνιο ,δημιουργία νέων καρτέλ μέσω εταιρειών αλλά USA, διότι οι άνθρωποι είναι αμερικανόφιλοι!
Καρτέλ, που θα διαλύσουν την μικρομεσαία οικογένεια, που ζει από τέτοια επαγγέλματα και θα την παραδώσει σε νέες οικογένειες!
Θέλουν να εφαρμόσουν αμερικάνικο μοντέλο, όπου τα καρτέλ, τράπεζες, πετρέλαια, αλυσίδες τροφίμων θα κονομάνε εις βάρος μας!
Το δε παραμύθι περί τιμών δεν ισχύει και το ξέρουμε!
Έτσι ο μιντιακός στρατός θα εντείνει την παραπληροφόρηση για να σε πείσει ότι όλα γίνονται για το καλό σου!
Άπλα μην τον πιστεύεις!

Υ.Γ.
 Και μην ξεχνάς ότι ο ΓΑΠ και η παρέα του είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης!
Νίκος Δ. Καράς