Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Το Κατίν και ο Γκαιμπελ-κατινισμός του ...αριστερού... ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ

Γιόζεφ Χατζησωκράτης...
Οταν η ξεφτίλα της ΔΗΜΑΡ έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς σοβαρός με δηλώσεις στελεχών της όπως ο κ.Χατζησωκράτης.
 Οταν όμως τέτοιες δηλώσεις-μπαρούφες πετιούνται συνθηματολογικά σε άλλες συζητήσεις όπου για να απαντήσει κανείς πρέπει να ξεφύγει από το θέμα, τότε δε γίνεται να το αφήσεις να περάσει.
Σήμερα το πρωί στο mega, ο κ.Χατζησωκράτης μην έχοντας άλλο να πει έπιασε στο στόμα του το Κατίν προσπαθώντας να σταματήσει τον Θ.Παφίλη που αποδείκνυε ότι η ΕΕ (που κανείς τους δεν καταδικάζει) ενω εμφανίζεται ότι καταδικαζει το φασισμό τον υποθάλπτει. 

Ως παράδειγμα έφερνε την Εσθονία όπου οι συνεργάτες των Γερμανών θεωρούνται Εθνική Αντίσταση και παίρνουν συντάξεις και η ΕΕ μένει αμέτοχη! (βλέπε video)
Τότε ο Χατζησωκράτης ειπε: "Και σεις γιατί δεν καταδικάζετε το Κατίν;"
Οποιος ξέρει ότι το Κατίν ήταν άλλο ένα φρικτό Ναζιστικό έγκλημα, που η Σοβ.Ένωση ζήτησε να εκδικαστεί στη Νυρεμβέργη (τότε που ήταν ακόμη πρόσφατο και θα υπήρχαν άπειρες μαρτυρίες) και όλοι οι άλλοι αρνήθηκαν, γέλασε πικρά.
Οσοι δεν ήξεραν για τι μιλούσαν όμως;

Να ένα άρθρο από το Ριζοσπάστη που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Υπάρχουν βέβαια κι άλλα και αξίζει κανείς να τα αναζητήσει. 

Από ό,τι φαίνεται ο Γκαίμπελς ζει και τους οδηγεί. 
Όλους μαζί! Από τη ΝΔ και τη Χρ.Αυγή μέχρι τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και άλλους "Αριστερούς" που κανένα πρόβλημα δεν έχουν με όλα

Θ. Παφίλης: Οι αποφάσεις της ΕΕ εξισώνουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό (VIDEO)
Υπάρχει ένα πλαίσιο στην ΕΕ, που δεν είναι σημερινό, είναι πολλών χρόνων, τα στελέχη της ΕΕ που μιλάνε σήμερα και «καταδικάζουν τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, είναι αυτοί που νομιμοποιούν τον φασισμό σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και που τον υποθάλπουν, γιατί είναι το οπλισμένο χέρι του συστήματος», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Μικρές αγγελίες ( από τον ΟΔΗΓΗΤΗ του Μάη)

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ

Μετά το London School of Economics, στο ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο, σε εκδήλωση που έκαναν προς τιμήν σου (!) να μιλάς στους δύσμοιρους τους καπιταλιστές. Δάκρυσαν από τη χαρά τους οι βιομήχανοι Αλέξη. Έδωσες και εκεί νέα διαπιστευτήρια.


ΣΕ ΕΙΔΑ

Με μία σόδα στο χέρι. Στην αρχή παραξενεύτηκα. Μετά συνειδητοποίησα ότι είναι οι μέρες της αντιφασιστικής νίκης και ακόμα να το χωνέψεις χρυσαυγίτη: το φασισμό τον τσάκισε ο κόκκινος στρατός.

Ν. Καραθανασόπουλος: Ο λαός να οργανώσει την πάλη του (VIDEO)
Τις δύο αντιλήψεις που αναδείχθηκαν κατά τη συζήτηση της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.
Όπως τόνισε, η κυβέρνηση υπερασπίζεται με την αντίληψη ότι από το δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των λαϊκών νοικοκυριών,

ΕΕ: «Ηρωες» οι γερμανοτσολιάδες - «πολύτιμο σύμβολο» η σβάστικα!


To νομοσχέδιο περί «ρατσισμού και ξενοφοβίας» θα το δούμε (αν το δούμε...) πώς θα διατυπωθεί στην τελική του μορφή.
Αυτό που κρατάμε προς το παρόν είναι οι δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης έχει τονίσει ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που μεταφέρει στο εθνικό δίκαιο την Απόφαση - πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της ΕΕ (28/11/2008), «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου».
Παρακαλούμε την προσοχή σας:
Στη συγκεκριμένη Απόφαση της ΕΕ ομολογείται ότι: